serophene+çatlatma iğnesi

melody86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
127
48
43
34
Niğde
mrb arkadaşlar pko luyum yaklaşık 10 aydır çocuk istiyoruz ancak sonuç alamadık.İlk defa bu ay serophene kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum.Bu ay çok umutluydum ancak yine sonuç alamadık çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün geçti hala adet olamadım bu da beni umutlandırdı test yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olamadım sizlerde gecikme oldu mu?Bir de kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?Her ay olumsuz sonuçla karşılaştıkça hiç umudum kalmamaya başladı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor moralım bozuldu eşimde belli etmemeye çalışsa da destek olmaya çalışsa da o da stresli :(

mrb arkadaşlar pko luyum yaklaşık 10 aydır çocuk istiyoruz ancak sonuç alamadık.İlk defa bu ay serophene kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum.Bu ay çok umutluydum ancak yine sonuç alamadık çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün geçti hala adet olamadım bu da beni umutlandırdı test yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olamadım sizlerde gecikme oldu mu?Bir de kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?Her ay olumsuz sonuçla karşılaştıkça hiç umudum kalmamaya başladı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor moralım bozuldu eşimde belli etmemeye çalışsa da destek olmaya çalışsa da o da stresli

Merhaba canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin. Bende serophene kullandım ve dün çatlatma iğnemi oldum. Bugün yarın ve sonraki gün doktorum ilişki önerdi. Bakalım ne olacak . İnşallah hamiş olurum ve burdan söylerim. Bu arada sende son durumlar ne ?

Merhaba canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin. Bende serophene kullandım ve dün çatlatma iğnemi oldum. Bugün yarın ve sonraki gün doktorum ilişki önerdi. Bakalım ne olacak . İnşallah hamiş olurum ve burdan söylerim. Bu arada sende son durumlar ne ?[/QUOTE]

mrb cnm tşk edrm inş seninde..ilk denememiz başarısız oldu 2.ciye geçtik adetim gecikti ama sanki bebekten değil gibi idrar testim negatif maalesef inş sen olumlu sonuçlar alırsın

mrb cnm tşk edrm inş seninde..ilk denememiz başarısız oldu 2.ciye geçtik adetim gecikti ama sanki bebekten değil gibi idrar testim negatif maalesef inş sen olumlu sonuçlar alırsın[/QUOTE]

Allah razı olsun canım. Keşke bi doktorunla konuşsaydın ya da bi muayene olsaydın. En azından kafandaki soru işaretleri giderdi. Umarım kist değildir.. Bir de iğneyi yaptırdıktan sonra ilişki sonrası sancıların oldumu canım ben bugün yataktan zor kalktım. Bıçak saplanır gibi sancılar oldu. Bu arada bence hiç strese girmeyin canım benim. Stres daha çok olumsuzlukları tetikliyor. Akışına bırak. İnşallah hayırlısı olur. ;)

Son düzenleme:
mrb cnm tşk edrm inş seninde..ilk denememiz başarısız oldu 2.ciye geçtik adetim gecikti ama sanki bebekten değil gibi idrar testim negatif maalesef inş sen olumlu sonuçlar alırsın

Allah razı olsun canım. Keşke bi doktorunla konuşsaydın ya da bi muayene olsaydın. En azından kafandaki soru işaretleri giderdi. Umarım kist değildir.. Bir de iğneyi yaptırdıktan sonra ilişki sonrası sancıların oldumu canım ben bugün yataktan zor kalktım. Bıçak saplanır gibi sancılar oldu. Bu arada bence hiç strese girmeyin canım benim. Stres daha çok olumsuzlukları tetikliyor. Akışına bırak. İnşallah hayırlısı olur. ;)[/QUOTE]

11 ay oldu cnm sürekli negatif sonuç almak yıldırdı beni biraz daha umutla beklemek istiyorum çatlama iğnesinin üzerinden 21 gün geçti hala adet olmadım adet günü yaklaşınca göğsümde karnımda ağrı vardı geçti inş bebektendir:( ilk iğnemde benimde sancım çok oldu 2.de daha azdı

mrb arkadaşlar pko luyum yaklaşık 10 aydır çocuk istiyoruz ancak sonuç alamadık.İlk defa bu ay serophene kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum.Bu ay çok umutluydum ancak yine sonuç alamadık çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün geçti hala adet olamadım bu da beni umutlandırdı test yaptırdım ama sonuç negatif.Neden adet olamadım sizlerde gecikme oldu mu?Bir de kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?Her ay olumsuz sonuçla karşılaştıkça hiç umudum kalmamaya başladı sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor moralım bozuldu eşimde belli etmemeye çalışsa da destek olmaya çalışsa da o da stresli :(

mrb canım nşallah hamilesindir.bnm çatlatma iğnesi vurulduğu ilk ay 4 gün geçti 28 günde bir oluyodum o zaman.tmm dedim var kesin.mutlu mutlu doktora gittim.çatlayan yumurtam yoktu.yerinde 2 küçük kist vardı.o kist bnm adetimi geciktirdi.bir kaç gün içinde glmezse söktürücü vercem dedi.soğan suu içtim bn sonra adet oldum.ondan sonrada adet ddöngüm 25 26 ya düştü.

Böğürtlen kökü yumurtalıklara iyi geliyormuş denedin mi hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böğürtlen kökü yumurtalıklara iyi geliyormuş denedin mi hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bitkisel hiç bir şey denemedim diyetisyene gidiyorum o bana bitki çayları vb şeyler içme hamile kalırsın farkına varmassın düşüğe sebep olur dedi doktorların söylediği dışında bişeyler yapmıyorum

mrb canım nşallah hamilesindir.bnm çatlatma iğnesi vurulduğu ilk ay 4 gün geçti 28 günde bir oluyodum o zaman.tmm dedim var kesin.mutlu mutlu doktora gittim.çatlayan yumurtam yoktu.yerinde 2 küçük kist vardı.o kist bnm adetimi geciktirdi.bir kaç gün içinde glmezse söktürücü vercem dedi.soğan suu içtim bn sonra adet oldum.ondan sonrada adet ddöngüm 25 26 ya düştü.

maalesef cnm sonuç alamadık tekrar ilaç kullandım çatlama iğnesi falan ama yine adet oldum yani ikinci denememizde başarısız oldu 3.ye geçtik bugün yine ilaç kullanmaya başladım doktor son deneme dedi bundan sonra rahim filmi çekip aşılamaya geçicez dedi çok şükür kist oluşmadı iki denemede de.inş 3.de olur :( benim maalesef adet döngüm en kısası 34 gün çok düzensiz...inş sen iyi sonuçlar alırsın

maalesef cnm sonuç alamadık tekrar ilaç kullandım çatlama iğnesi falan ama yine adet oldum yani ikinci denememizde başarısız oldu 3.ye geçtik bugün yine ilaç kullanmaya başladım doktor son deneme dedi bundan sonra rahim filmi çekip aşılamaya geçicez dedi çok şükür kist oluşmadı iki denemede de.inş 3.de olur :( benim maalesef adet döngüm en kısası 34 gün çok düzensiz...inş sen iyi sonuçlar alırsın

senin yumurtan mı gelişmio canım.eşinde bi problem görülmedimi.sen hayıt suyu alsana aktardan hormonların dengelensin.pco yk kist yk düzensiz.

senin yumurtan mı gelişmio canım.eşinde bi problem görülmedimi.sen hayıt suyu alsana aktardan hormonların dengelensin.pco yk kist yk düzensiz.

cnm pco varmış sonradan farkettim.soğan suyu içsene.daha 10 ay çok erken hm hemen başlamışsın ilaçlara tedaviye.bnde kullandım sorun yokken çatlatma iğnesi verelim dedi.1buçuk yıl oldu gebelik oluşmuyo

arkadaşlar benim herkese bi sorum olucak cwplarsanız sewinirim
aşılamann maliyeti ne kadar ve her denemede aynı paramı veriliyor

evet cnm yumurtam gelişmiyor eşimde sorun yok ilaca yumurtalarım cevap veriyor gelişiyorlar ama döllenme olmuyor doktor belki tüplerde tıkanıklık vardır diyor hayat suyu nasıl bişey doktorlar izin veriyor mu cnm bana diyetisyen bitkisel çay vb şeyler içme bebek olursa düşüğe sebep olur demişti pko yoksa sende neden düzensiz acaba ?

meraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar

Back