• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba bu konuyu yeni gördüm. Leep sebebiyle rahim ağzımdan bir kısım kesilip çıkarıldı. Hamile kalmadan önce rahim ağzı uzunluğu 31 mm idi. Doktorum gerekebilir ama şimdiden göremeyiz demişti. Şimdi hamile kaldım 5+5 ama öyle bir diken üstündeyim ki anlatamam. Sizce bu uzunluk yetersiz bir uzunluk mu? Hamilelik ilerledikçe daha da mı kısalıyor rahim ağzı? Sürekli yatmak beni çok korkutuyor 😔

Bence doktorunuza ısrar edin yapsın en azından bir önlem. Tabi ki doktorunuz daha iyisini bilir. Benimde rahim kaslarım gevşek olduğundan dolayı dikiş atılacak allahın izniyle haftaya. İnsan ister istemex sürekli tedirgin korku içinde en ufak ağrıda korkar oldum.
Rabbim sağsalim sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi 🙏🏼🥹

Bence doktorunuza ısrar edin yapsın en azından bir önlem. Tabi ki doktorunuz daha iyisini bilir. Benimde rahim kaslarım gevşek olduğundan dolayı dikiş atılacak allahın izniyle haftaya. İnsan ister istemex sürekli tedirgin korku içinde en ufak ağrıda korkar oldum.
Rabbim sağsalim sağlıkla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi 🙏🏼🥹
Amin inşallah o kadar iyi anlıyorum ki 🥹 bakalım muhtemelen genetik testten sonra isteyeceğim ben de, bugün kalp atışını duymaya gittik 5+6 da ve doktorum iyi gözüküyor şu an bununla ilgili strese girmene gerek yok diyor. Yine de insan tedirgin oluyor 🫠

Amin inşallah o kadar iyi anlıyorum ki 🥹 bakalım muhtemelen genetik testten sonra isteyeceğim ben de, bugün kalp atışını duymaya gittik 5+6 da ve doktorum iyi gözüküyor şu an bununla ilgili strese girmene gerek yok diyor. Yine de insan tedirgin oluyor 🫠
strese girmemeye çalışın hissedermiş bebeklerimiz 🥹 herşeyin güzel olacağına inanalım ki güzel olsun 🙏🏼❤️

Arkadaşlar ben de şuan tüp bebek 4 haftalığım. Allah devamını da nasip etsin sağlıkla 🤲🏻 herkesinkini. Transfer den önce histeroskopi olmuştum t şekil ve dar rahim olduğu için. Doktor bana da rahim ağzına dikiş atılacak dedi 12. Hafta gibi. ;/ biraz tedirgin olmadım değil . Eğer sürekli yatmak gerekirse diye. İnşallah kolay geçer diyelim herkes için … Allah yardımcımız olsun 🌺

Arkadaşlar ben de şuan tüp bebek 4 haftalığım. Allah devamını da nasip etsin sağlıkla 🤲🏻 herkesinkini. Transfer den önce histeroskopi olmuştum t şekil ve dar rahim olduğu için. Doktor bana da rahim ağzına dikiş atılacak dedi 12. Hafta gibi. ;/ biraz tedirgin olmadım değil . Eğer sürekli yatmak gerekirse diye. İnşallah kolay geçer diyelim herkes için … Allah yardımcımız olsun 🌺
Benimde tüp bebek canım . Transferden önce bende senin gibi histereskopi oldum rahimde perde vardı o düzeltildi. 12 haftalık olduğunda dikiş atacaz dedi. Şuan 12+6 haftalık olduk haftaya dikiş için günü netleştiricez 🙏🏼 sürekli yatmamız gerekirse yatacağız mecbur daha önceden 24 haftalık ikiz kaybım var tekrar yaşatmasın rabbim kümseye yaşatmasın 🙏🏼😇

Kızlar ben de üç ay once 22 haftada bebeğimi kaybettim. 21.haftada acil serklaj atılmıştı ama bi hafta tutabildi dikiş. Pcosum bi de iki yılda zar zor gebe kalmıştım :( şimdi içimde parça kalmış onu atmaya çalısıyorum reglyle. Atamazsam kürtaj olucam. Sonra bebek çalısmalarına başkıcaz insallah. Doktor 13.haftada dikiş atıcaz hamile kalırsan dedi. Ama çok korkuyorum yine zor olcak mı gebe kalışım ya da yne erken doğum yapıcam mı çok korkuyorum :(

Benimde tüp bebek canım . Transferden önce bende senin gibi histereskopi oldum rahimde perde vardı o düzeltildi. 12 haftalık olduğunda dikiş atacaz dedi. Şuan 12+6 haftalık olduk haftaya dikiş için günü netleştiricez 🙏🏼 sürekli yatmamız gerekirse yatacağız mecbur daha önceden 24 haftalık ikiz kaybım var tekrar yaşatmasın rabbim kümseye yaşatmasın 🙏🏼😇
Canım merhaba dikiş atıldı mı ya da tarihin belli oldu mu😇

Back
X