- 9 Ekim 2023
- 94
- 32
- 8
- 30
Benim daha önce bir kaybım var bu ikinci şimdide yatarak geçiriyorum süreci ama bu dikişler alınırken canlı canlı mi alıyorlar
Anladım canım şuan bebeğin nasıl rabbim kadir gecesi hürmetine yavrunu sana bağışlasınBenim doğumda aldılar dikişleri o yüzden ben bir şey hissetmedim.
Amin Allah razı olsun. Çok şükür iyi ama topuk kanında bir problem çıktı. Tekrardan kan alınıp İzmir de özel bir laboratuvara gönderildi. Sonuç bekliyoruz.Anladım canım şuan bebeğin nasıl rabbim kadir gecesi hürmetine yavrunu sana bağışlasın
Anladım aklınıza kötü şeyler getirmeyin rabbimin izmi ile birşey olmazAmin Allah razı olsun. Çok şükür iyi ama topuk kanında bir problem çıktı. Tekrardan kan alınıp İzmir de özel bir laboratuvara gönderildi. Sonuç bekliyoruz.
BU arada kaçıncı haftada doğum yaptınızAmin Allah razı olsun. Çok şükür iyi ama topuk kanında bir problem çıktı. Tekrardan kan alınıp İzmir de özel bir laboratuvara gönderildi. Sonuç bekliyoruz.
32+0 da doğum yaptım. Kasılmalardan dolayı dikişlere baskı yapıyordu yürüyemiyordum doğumdan önceki son günlerde. O yüzden erken doğum yaptım.BU arada kaçıncı haftada doğum yaptınız
Nst girdiniz mi peki bu süreçte32+0 da doğum yaptım. Kasılmalardan dolayı dikişlere baskı yapıyordu yürüyemiyordum doğumdan önceki son günlerde. O yüzden erken doğum yaptım.
25.haftadan beri her kontrole gittiğimde giriyordumNst girdiniz mi peki bu süreçte
Bir şey soracağım ağrılarınız nasıldi ay bende biraz Allah'ım affetsin tedirginim25.haftadan beri her kontrole gittiğimde giriyordum
Merhaba amin çok çok evet 25 dk en düşük anestezi verdiler bana araştırma Hastanesi'nde oldumKızlar merhabalar arkadaşlarÖncellikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun serklaj yapılınca anestezili mi oluyor nasıl yapıyorlar.
Bu sancılar nst çıkıyor demi hani ben merak ediyorum bulunduğum yerde de iyi doktor rast gelmek biraz zor kendim arastiyorum ki bilgim olsun diye25.haftadan beri her kontrole gittiğimde giriyordum
Kasılma ağrılarını mı soruyorsunuzBir şey soracağım ağrılarınız nasıldi ay bende biraz Allah'ım affetsin tedirginim
Tabi tabi nst de çıkıyor. Zaten ben hiç ağrı sancı vs hissetmiyordum nst de sancılarım çıkınca her kontrolde doktor nst ye soktuBu sancılar nst çıkıyor demi hani ben merak ediyorum bulunduğum yerde de iyi doktor rast gelmek biraz zor kendim arastiyorum ki bilgim olsun diye
Hadi hiç sanciniz falan olmadı mıTabi tabi nst de çıkıyor. Zaten ben hiç ağrı sancı vs hissetmiyordum nst de sancılarım çıkınca her kontrolde doktor nst ye soktu
Nst de sancı çıkıyor ama ben hissetmiyordumHadi hiç sanciniz falan olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?