İsmail ÖzdemirSoyadı nedir acaba
Bugün yorumunuzu gördükten sonra arayıp randevu aldım. Telefonu bile sekreteri değil kendi açtı. Şimdiden okey oldum. İnsallah sizin vesilenizle derdime çare bulucam ben deİsmail Özdemir
Alanında belkide en iyisi diyebilirim . Bana 12. Hafta attı serklaji şuanda 36+3 oldum darısı senin başına sendexe kısalık mi varBugün yorumunuzu gördükten sonra arayıp randevu aldım. Telefonu bile sekreteri değil kendi açtı. Şimdiden okey oldum. İnsallah sizin vesilenizle derdime çare bulucam ben de
21.haftada serklaj oldum 22.haftada bebeğimi doğurdum maalesef yasayamadı. Kısalma vardı evetAlanında belkide en iyisi diyebilirim . Bana 12. Hafta attı serklaji şuanda 36+3 oldum darısı senin başına sendexe kısalık mi var
Çok geçmiş olsun canım şu anda hamilemisin kaç haftalık oldun hamileysen . Benimde 16 haftalık bir kaybim var21.haftada serklaj oldum 22.haftada bebeğimi doğurdum maalesef yasayamadı. Kısalma vardı evet
Daha yeni iki hafta olcak bebeğimi gömeli. En erken ne zaman hamile kalınırÇok geçmiş olsun canım şu anda hamilemisin kaç haftalık oldun hamileysen . Benimde 16 haftalık bir kaybim var
Ahhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile kalırsınDaha yeni iki hafta olcak bebeğimi gömeli. En erken ne zaman hamile kalınır
Ay o kadar içimi rahatlattınız ki. Allahım insallah bana da sağlıklı gebelikve sağlıklı bebek nasip eder. 3 ay olması çok sevindirdiAhhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile kalırsın
Ahhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile
Peki bunda kaçıncı haftanızda serklaj oldunuz ve yattınız mı sürekliAhhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile kalırsın
Peki bunda kaçıncı haftanızda serklaj oldunuz ve yattınız mı sürekli
Ay cevaplamışsınız başta zaten pardonAhhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile kalırsın
Bu İsmail hoca hangi hastanede acabaOperasyonda antibiyotik yaptığını söyledi. Gerek yok dedi başka almana. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Öncesinde erken dogumum var skar gebeligim var. Kronik enfeksiyonum var. Hoca antibiyotik vermesede ben kendimce tedbir almak istiyorum. Vajinal kültür verdim bulundugum şehirde. Normal çıktı. Hijyene dikkat ediyorum şimdilik. 3 lt su içiyorum. Progestan aliyorum. Siz neler yapıyorsunuz? İsmail hoca size antibiyotik tedavisi verdimi? Serklajdan sonra nelerden bahsetti?
ayy ne güzel benimle aynı atılmış dikişler. 35+4 de doğurmuştum. dayana bildiğin kadar dayan. Sağlıkla kucağına al bebeğimini canımAlanında belkide en iyisi diyebilirim . Bana 12. Hafta attı serklaji şuanda 36+3 oldum darısı senin başına sendexe kısalık mi var