SERKLAJ SONRASI ENFEKSİYON

Bugün yorumunuzu gördükten sonra arayıp randevu aldım. Telefonu bile sekreteri değil kendi açtı. Şimdiden okey oldum. İnsallah sizin vesilenizle derdime çare bulucam ben de
Alanında belkide en iyisi diyebilirim . Bana 12. Hafta attı serklaji şuanda 36+3 oldum darısı senin başına sendexe kısalık mi var

Alanında belkide en iyisi diyebilirim . Bana 12. Hafta attı serklaji şuanda 36+3 oldum darısı senin başına sendexe kısalık mi var
21.haftada serklaj oldum 22.haftada bebeğimi doğurdum maalesef yasayamadı. Kısalma vardı evet

Daha yeni iki hafta olcak bebeğimi gömeli. En erken ne zaman hamile kalınır
Ahhh canım benim ya başın sağolsun bende 16 haftalık kaybettim 24 Kasım'da 3 ay sonra hamile kaldım 14 mayista serklajim yapıldı bu Kasım ayında Allah'ım nasip eder ise kucagima Alicam yavrumu yüce rabbim kimseye cekemiyecegi acılar vermesin ins sende bir an önce hamile kalırsın

Ay o kadar içimi rahatlattınız ki. Allahım insallah bana da sağlıklı gebelikve sağlıklı bebek nasip eder. 3 ay olması çok sevindirdi

Peki bunda kaçıncı haftanızda serklaj oldunuz ve yattınız mı sürekli

Peki bunda kaçıncı haftanızda serklaj oldunuz ve yattınız mı sürekli
Ay cevaplamışsınız başta zaten pardon allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sağolun bilgi için aklıma takılan soru olursa dm atabilir miyim size

Tabiki canim mutlaka yaz hiç sorun değil cevap veririm ben . Evet genel olarak yattım hiç iş yapmadim . İçini ferah tut ben o kadar uzulmustumki bu kadar çabuk olacağını hiç dusunmedim

Bu İsmail hoca hangi hastanede acaba

ayy ne güzel benimle aynı atılmış dikişler. 35+4 de doğurmuştum. dayana bildiğin kadar dayan. Sağlıkla kucağına al bebeğimini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…