- Konu Sahibi deylittlethings
-
Benimde normalde kabızlık problemim var. Sabah uyandığımda aç karnına 1 adet armut yiyorum üstüne 500 ml su içiyorum yarım saate beni wc çıkartıyor denemenizi tavsiye ederm. Daha sonra kahvaltı yapıyorummerhaba, daha cuma günü serklaj oldum ama anestezi sonrası maalesef kabızlık başladı. kayısı incir kefir yoğurt + duphalac kullanıyorum yine de geçmiyor tuvalete çıkarken çok korkuyorum istemeden ıkınıyorum tavsiyeleriniz olur mu ?
aynısını kayısı ile denemiştim işe yaramıştı ama armutu da deneyeceğim cok tesekkürlerBenimde normalde kabızlık problemim var. Sabah uyandığımda aç karnına 1 adet armut yiyorum üstüne 500 ml su içiyorum yarım saate beni wc çıkartıyor denemenizi tavsiye ederm. Daha sonra kahvaltı yapıyorum
14Bende cuma günü serklaj oldum. Kaç haftalıksınız şuan.
Nasılsınız peki. İlk hamileliğiniz mi
teşekkür ederim, ilk 3 gün çok ağrım oldu hala yatıyorum elimden geldiğinçe kalkmıyorum. bu ikinci hamileliğim geçen sene 20 haftalıkken düşük doğum yaptım rahim ağzı yetmezliğinden kaynaklı bu sefer önlem aldık bakalım :)Nasılsınız peki. İlk hamileliğiniz mi
Bende aynı canım 23 haftalık doğum yaptım. Bizde tedbir amaçlı dikiş attık ama iyiki atmışız çünkü rahimde açılma olmuş şimdidenteşekkür ederim, ilk 3 gün çok ağrım oldu hala yatıyorum elimden geldiğinçe kalkmıyorum. bu ikinci hamileliğim geçen sene 20 haftalıkken düşük doğum yaptım rahim ağzı yetmezliğinden kaynaklı bu sefer önlem aldık bakalım :)
aa cok gecmis olsunBende aynı canım 23 haftalık doğum yaptım. Bizde tedbir amaçlı dikiş attık ama iyiki atmışız çünkü rahimde açılma olmuş şimdiden
çok iyi o zaman, inşallah kucağımıza sağlıkla alırız bebişlerimizi gerçekten bu durum çok zormuş hiç bilgim bile yoktu bunu yaşayana kadar büyük şok olmuştu ama her şeyin bir sebebi var belkide böyle olması daha iyi olacak bizim içinSağol canım. 13+3 haftalığız mm olarak bilmiyorum ama iyiyim şükür. Benim tam zamanında müdahale oldu çok şükür
Merhaba aynı sorun bende de var 21 gün oldu serklaj olalı hala geçmedi enfeksiyonda kaptım şuan doktor vajinal fitil verdi onu kullaniyorum inşaallah güzel geçermerhaba, daha cuma günü serklaj oldum ama anestezi sonrası maalesef kabızlık başladı. kayısı incir kefir yoğurt + duphalac kullanıyorum yine de geçmiyor tuvalete çıkarken çok korkuyorum istemeden ıkınıyorum tavsiyeleriniz olur mu ?
Merhabalar serklajlı biri olarak bende ara ara kabızlık yaşadım hala yaşıyorum sabahları aç karnına 1yk zeytin yağı içiyorum birde kendimi alıştırmadan turşu suyu içiyorum haftada 1 bardak tabi mide probleminiz yoksa yada dokunmazsa deneyebilirsinizmerhaba, daha cuma günü serklaj oldum ama anestezi sonrası maalesef kabızlık başladı. kayısı incir kefir yoğurt + duphalac kullanıyorum yine de geçmiyor tuvalete çıkarken çok korkuyorum istemeden ıkınıyorum tavsiyeleriniz olur mu ?
bol bol su için mutlaka sürekli yattığımız için temizlik zor olabiliyor ben günlük çamaşır değiştirmeye dikkat ediyorum o da etkiliyor çok geçmiş olsun tekrardanMerhaba aynı sorun bende de var 21 gün oldu serklaj olalı hala geçmedi enfeksiyonda kaptım şuan doktor vajinal fitil verdi onu kullaniyorum inşaallah güzel geçer
aa hiç denememiştim turşu aşeriyorum zaten sürekli ama suyunu içmedimMerhabalar serklajlı biri olarak bende ara ara kabızlık yaşadım hala yaşıyorum sabahları aç karnına 1yk zeytin yağı içiyorum birde kendimi alıştırmadan turşu suyu içiyorum haftada 1 bardak tabi mide probleminiz yoksa yada dokunmazsa deneyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Bende bilmiyordum kayınvalidem sağolsun onun yöntemiaa hiç denememiştim turşu aşeriyorum zaten sürekli ama suyunu içmedimçok geçmiş olsun size de
Benimde bilgim yoktu ama şükür ki önlem alınabilen birşey.inşallah sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarızçok iyi o zaman, inşallah kucağımıza sağlıkla alırız bebişlerimizi gerçekten bu durum çok zormuş hiç bilgim bile yoktu bunu yaşayana kadar büyük şok olmuştu ama her şeyin bir sebebi var belkide böyle olması daha iyi olacak bizim için
şu anlık geçti çok teşekkür ederimbende serklaj olmuştum doktorum bitkisel bir toz ilac vermişti hergun ondan içiyordum çok rahat tuvalete çıkıyordum duphalak bende hiç iae yaramamışti mide bulantısından başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?