Çok çok geçmiş olsun. Önceikle sakin kalmaya çalışın benim serklaj yapıldığında 19 mm idi. Serklajdan sonra bir ara kalınlaştı 24e kadar çıktı ama daha sonra tekrar 19mmye inmişti. Muhtemelen sizin yaptıklarınızla ilgili değildir çok dikkat ediyormuşsunuz çünkü. kasılmalarınız oluyor mu? Benim kasılmalarım hep oluyordu, nidicard başlanmıştı kasılmalar arttığı için yan etkileri olan bir ilaç ama anladığım kadarıyla etkili de. Ben 2-3 günde 1 kısa duşlar alıyordum sadece hiç eğilmemeye çalışıyordum. Sanırım görüş farklılıkları var benim doktorum bana sürekli yatmamı önermemişti pıhtı riski olabilir diye ama uzun süre oturmamamı söylemişti, ev işi vs de yapmamamı söylemişti. Ben de özellikle ilk haftalarda sürekli yatıyordum ayaklarımı da yukarıda tutmaya çalışıyordum. Çok kısa 5 dk gibi evin içinde yavaş yavaş yürüdüğüm oluyordu bazen onun dışında wc ve duş için kalkıyordum sadece.
Akışına bırakmak ve doktora güvenmek en iyisi bence. Elinizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapıyorsunuz, zihninizi başka şeylerle meşgul etmeye çalışın bence çok zor biliyorum ama geçecek