Su an emin ol beterin beteri var. Biz iki yıl önce ev aldık. Kiracı soktuk. Ben başka şehirde eşim başka şehirde yaşadık iki yıl. Sonunda evimize taşındık ama masrafimiz falan filan derken tadilata giriştik. Giriştik girismesine de her şey dört katı olmuş bu zamanda da :) duvar, taban,banyo WC, pencere,balkon yenilendi ama geriye mutfak ve oda kapıları kaldı. Şu an evimde mutfak yok dusun yani :) yok derken eskisi de yok. Cunku evdeki eski ne varsa sokup attik. :)) Mutfak dört duvar sadece buzdolabı bulaşık makinası fırın ocak var. Onlarda yerde. :)) Hamileliğimin ilk zamanlarında balkonda tencere yıkıyordum. Bana da yardım eden kimse yok ailem başka şehirde. Eşim ailesi de kendi hallerinde.
Şu an bu ortamda bile hiç rahatsız olmuyorum sadece bebeğe ve o gün yiyeceğim besinlere odaklı yaşıyorum :) eşim sabah kahvaltımi ve öğle yemegimi hazırlayıp yanibasima koyuyo gidiyo sadece WC ye kalkıyorum... Moralini yüksek tut sen de canim. Şu an önemi zamanlar yat sürekli, sakın çökme, eğilme, ayakların havada yat uzan. Yemeği eşin halleder. Arada da dışardan söylersin. Geçer gider. Arkadaşlarına sipariş ver. Herkes iyi gün dostu olmasın. İstemekten utanma çekinme sende yapardin arkadaşın için unutma
Moralini sakın bozma benim de bakacak kimsem yok eşim her şeyi yapıyor. Sabah kahvaltı ve öğle yemeğimi yanıma bırakıyor ve işe gidiyor ben yerimden kalkmadan oturarak yemeğimi yiyorum sadece WC'ye kalkıyorum. Şu an evimde mutfak yok mesela ev tadilattan geçti 3-4 aydır mutfak dolaplarının gelmesini bekliyoruz. Mutfak 4 duvar sadece beyaz eşyalar var tencereler kutularda falan. Eşleri büyük görev düşüyor onlar hasta olsa biz de onlara bakardık zaten Her şey karşılıklı. Sen de olumsuz şeyler düşünme olumlu videolar izle bu konu ile ilgili ve sürekli yat. Eğilme çökme ani hareketler yapma... Şu an en önemli zamanların. Rahim filmini çektirmeden de ben de perde vardı diye düşünme bence. Şu an rahim filmini çektirmen riskli olabilir bilmiyorum doktoruna bir Danış. Ama perde varsa bile bir arkadaşım rahminde perde olduğu halde bebeğini doğurdu o örnekten dolayı ben de ameliyat olmayı düşünmüyordum ama bendeki bayağı derinmiş. Sana diğer mesajlarda resmini gönderdim filmin gördün mü