• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklaj olanlar hang türde yaptırdınız? Sonuçları Ne oldu

Serklaj türünden hangisini oldunuz?

• McDonald (Vajinadan)

OY: 0 0,0%
  • Abdominal Serklaj ( karından)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Neden bir hafta once arkadasım ilk gebeliginmi insallah hicbir sıkinti olmaz stres yapma

Evet, ilk gebeliğim. Kontrole gittiğimde rahim ağzının 1 cm açık olduğunu gördü doktor tesadüfen ve acil serklaj dedi.

Arkadaşlar son durumlarınızı paylaşabilir misiniz? Ben de 1 hafta önce serklaj oldum ve çok endişeliyim 😞

Serklaj sonrası doktor istirahat mı verdi günlük hayata devam mı cnm? DOktor riskli bir durum mu paylaştı neden endişelisin

25.haftdayım ben,14’te serklaj olmuştum devam

Serklaj sonrası doktor istirahat mı verdi günlük hayata devam mı cnm? DOktor riskli bir durum mu paylaştı neden endişelisin

25.haftdayım ben,14’te serklaj olmuştum devam

Evde dinlenmemi, çok fazla iş yapmamamı söyledi. Endişem şu yüzden; olur da dikişler açılırsa, her şeye rağmen erken doğum olursa? İkizlerime hamile olduğum için daha da çok korkuyorum. Tekli gebeliğe göre ağırlık ve baskı iki kat fazla çünkü.

Evde dinlenmemi, çok fazla iş yapmamamı söyledi. Endişem şu yüzden; olur da dikişler açılırsa, her şeye rağmen erken doğum olursa? İkizlerime hamile olduğum için daha da çok korkuyorum. Tekli gebeliğe göre ağırlık ve baskı iki kat fazla çünkü.
Canım zaten önlem olarak dikiş atılmış. O atılan dikişler özel bir iple atılıyor, kolay kolay esneyecek bir şey değil merak etme sen. Ama ikizlere hamile olduğundan doktorun istirahat verdiyse dinlenmen, bebeklerin dikişe baskı yapmaması önemli. Benim dikişlerim erken 14. Haftada atılmasına rağmen yüzde yüz garantisini kimse veremez. Bize düşen doktorun dedikleri doğrultusunda dikkat etmek

Ancak dediğim gibi o dikişler öyle kolay esneyecek dikişler değil, özel tıbbi bir malzeme ile atılıyor canım. Dikkat edeceğiz Serklaj olanlar olarak, gerisi Rabbimin takdiri.

Canım zaten önlem olarak dikiş atılmış. O atılan dikişler özel bir iple atılıyor, kolay kolay esneyecek bir şey değil merak etme sen. Ama ikizlere hamile olduğundan doktorun istirahat verdiyse dinlenmen, bebeklerin dikişe baskı yapmaması önemli. Benim dikişlerim erken 14. Haftada atılmasına rağmen yüzde yüz garantisini kimse veremez. Bize düşen doktorun dedikleri doğrultusunda dikkat etmek

Ancak dediğim gibi o dikişler öyle kolay esneyecek dikişler değil, özel tıbbi bir malzeme ile atılıyor canım. Dikkat edeceğiz Serklaj olanlar olarak, gerisi Rabbimin takdiri.

İnşallah hayırla sonuçlanır hamilelik süreçlerimiz, çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻

İnşallah hayırla sonuçlanır hamilelik süreçlerimiz, çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻
Ve bu süreçte senin psikolojin çok önemli. Vesveseye izin verme.

Hayırlısıyla serklaj olanlar olarak inşallah tek tek zamanında doğum haberlerimizi paylaşacağız ❤️

Ve bu süreçte senin psikolojin çok önemli. Vesveseye izin verme.

Hayırlısıyla serklaj olanlar olarak inşallah tek tek zamanında doğum haberlerimizi paylaşacağız ❤

İnşallah 🙏🏻 Elimden geldiğince hatta daha fazlasıyla pozitif olmaya çalışıyorum, hem ben hem de bebeklerim bu süreçten etkilenmeyelim diye. Hayırla kavuşuruz inşallah yavrularımıza 🙏🏻

Hayırla kurtulursunuz inşallah. Ne zaman serklaj olmuştunuz ve nelere dikkat ettiniz?
16/0 da serklaj oldum canım
Enfeksiyona dikkat ettim, 28 haftaya kadar fitil Protestan kullandım. Dikişler alınana kadar da magnezyum kullandım.
Hiç yatmadım, korkmadim da
Çünkü erken haftada atılan dikiş normal hamilelik gibi geçiyor enfeksiyon kapmazsam.
Dikisim kanuni sultan Süleyman hastanesinde atıldı bu arada
37/3 de dikişler alındı.

16/0 da serklaj oldum canım
Enfeksiyona dikkat ettim, 28 haftaya kadar fitil Protestan kullandım. Dikişler alınana kadar da magnezyum kullandım.
Hiç yatmadım, korkmadim da
Çünkü erken haftada atılan dikiş normal hamilelik gibi geçiyor enfeksiyon kapmazsam.
Dikisim kanuni sultan Süleyman hastanesinde atıldı bu arada
37/3 de dikişler alındı.

Ben 22. haftada oldum maalesef ve bu beni çok endişelendiriyor ☹️ Her günüm stresle geçiyor. Bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum.

Ben 22. haftada oldum maalesef ve bu beni çok endişelendiriyor ☹ Her günüm stresle geçiyor. Bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum.
Ben ilkinde 28. Haftada oldum
36. Haftada dikiş alındı ve o gün doğum yaptım
Geç değil 22 hafta ya normal.
Enfeksiyon kapmazsan iyi geçer inşallah.

Benim birde ilk çocuğumda dikisim geç atılmasına rağmen dikiş alınınca Dr un " dikisi cok sıkı ve çok geriden atmisiz " dediğini hatırlıyorum. Yani sağlamdı dikiş
O yüzden bu sefer de biliodum ki dikisi yine sağlam atarlar
Ona çok güvendiğim için içim çok rahatti
Ve tabiki İsmail hoca nin hastası olduğum için sansli hissettim kendimi.

Ben ilkinde 28. Haftada oldum
36. Haftada dikiş alındı ve o gün doğum yaptım
Geç değil 22 hafta ya normal.
Enfeksiyon kapmazsan iyi geçer inşallah.
Benim birde ilk çocuğumda dikisim geç atılmasına rağmen dikiş alınınca Dr un " dikisi cok sıkı ve çok geriden atmisiz " dediğini hatırlıyorum. Yani sağlamdı dikiş
O yüzden bu sefer de biliodum ki dikisi yine sağlam atarlar
Ona çok güvendiğim için içim çok rahatti
Ve tabiki İsmail hoca nin hastası olduğum için sansli hissettim kendimi.

Maşallah, ne şanslısın 😊 Darısı bana olsun inşallah 🙏🏻 Bana umut verdin, teşekkür ederim 😊

Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım.
Su gibi geçer inşallah zaman skntisiz.
herkesin de aynı şekilde
ben 38 oldum bugün bekliyorum iki cm açıklık var

Slm inşallah herşey yolunda gidiyordur arkadaşlar
Ben 39/5 im doğumu bekliyorum,
Yalancı sancılar var ama ara ara oluyor
Dr.um izinde olduğu için Perşembe kontrole gidicem.
Artık çok zorlanıyorum , uyuyamıyorum bile
Oğlum 35 haftada doğmuştu
Bu haftaya gelememiş tim.
Nasıl agirlasildigini bilmiyordum
Gözlerimi bile açamıyorum,hiç enerjim yok
Ne olursa olsun çok şükür diyorum.
Sizlerden de iyi haberler beklerim.

Back