Çok geçmiş olsun cnm, benim de senden birkaç hafta sonra başıma gelmişti birşey bulamadılar bir sonraki gebelik için serklaj önerdiler hamile kalabilirsen yine... sende Doğum sancısı oldu mu?Merhaba kızlar. 10 aralıkta 18 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Patoloji sonuçlarından bişey cikmadi. Rahim ağzı yetmezliği teşhiside koyulmadi açikcasi çünkü açılmam yoktu. Direk suyum geldi ama o an anlayamadik. aksamda kordon sarkinca anlayabildik . Doktorum bir sonraki gebelikte en azindan tedbir olarak rahim ağzı dikişi atacağız dedi. Fiyat bilgisi almadim hastaneden ama yaptıranlar ortalama ne kadar ödedi ve hangi hastanelerde yaptırdınız öğrenebilir miyim?
Henüz değilim Bu aydan sonra denemeyi düşünüyorum 3 ay oldu kaybedeli Doktorum 2 ay yeterli demişti zatenTrabzon medikal park da 2800 tl ödedik canım. Hamilemisin şimdi?
Geceden sadece belime bir ağrı girdi ama hiç böyle bir şey olacağını tahmin edemedim zaten çok kısa sürdü sabah da suyum geldiÇok geçmiş olsun cnm, benim de senden birkaç hafta sonra başıma gelmişti birşey bulamadılar bir sonraki gebelik için serklaj önerdiler hamile kalabilirsen yine... sende Doğum sancısı oldu mu?
geçen yıl arkadaşım medipolde 2000 gibi birşey ödemişti
Geceden sadece belime bir ağrı girdi ama hiç böyle bir şey olacağını tahmin edemedim zaten çok kısa sürdü sabah da suyum geldi
Başın sağolsun canım benim 1 seneden fazla olduHenüz değilim Bu aydan sonra denemeyi düşünüyorum 3 ay oldu kaybedeli Doktorum 2 ay yeterli demişti zaten
Ağrıyı durduramadılar mı ? Ve açılman olmuşmuydu.İnşallah bir daha yaşamayız ben de yazın kaybettim. Ben gece hastaneye yattım sabaha kadar ağrı çektim sabah birden suyum geldi benim de. Hala hamile olmayı bekliyorum.
Hangi medipol bilgin varmı ?Çok geçmiş olsun cnm, benim de senden birkaç hafta sonra başıma gelmişti birşey bulamadılar bir sonraki gebelik için serklaj önerdiler hamile kalabilirsen yine... sende Doğum sancısı oldu mu?
geçen yıl arkadaşım medipolde 2000 gibi birşey ödemişti
Başın sağolsun canım benim 1 seneden fazla oldusezeryan olduğu için daha çok beklemek zorunda kaldık. İstediğin zamanda sağlıkla olur inşallah
Açılmam yoktu 6-7 saat boyunca ağrı çektim. Progestan iğne yaptılar kanamam da durmadı. Yarım saatte bir kontrol ediyorlardı açılma var mı diye yoktu. Sonrasında ağrım aşırı şiddetlendi hiç nefes alamadım ve suyum geldi erken Doğum çok kısa sürede gerçekleşti...Ağrıyı durduramadılar mı ? Ve açılman olmuşmuydu.
Hiçbir sebep bulamadılar yani. Benimde aynı şekilde oldu . Rahim ağzı yetmezliği teşhiside konmadı ama bir ihtimal diye dikiş atılacak önlem olarak . Hayırlısı ile hamile kalabilirsem tabiAçılmam yoktu 6-7 saat boyunca ağrı çektim. Progestan iğne yaptılar kanamam da durmadı. Yarım saatte bir kontrol ediyorlardı açılma var mı diye yoktu. Sonrasında ağrım aşırı şiddetlendi hiç nefes alamadım ve suyum geldi erken Doğum çok kısa sürede gerçekleşti...
Aynen cnm sebep yok bulamadılar. Aslında evet olmaması iyi ama sebep yok ya bir daha olursa diye korkuyor insan . Önlem olarak da serklaj hamile ne zaman olursam işteHiçbir sebep bulamadılar yani. Benimde aynı şekilde oldu . Rahim ağzı yetmezliği teşhiside konmadı ama bir ihtimal diye dikiş atılacak önlem olarak . Hayırlısı ile hamile kalabilirsem tabi
Hiçbir sebep bulamadılar yani. Benimde aynı şekilde oldu . Rahim ağzı yetmezliği teşhiside konmadı ama bir ihtimal diye dikiş atılacak önlem olarak . Hayırlısı ile hamile kalabilirsem tabi
Rahım agzı boyınuzu olcmuyolarmıydı bele gıren agrı da zaten rahım agzını acıyor buyuk ıhtımal yetmezlık bende boanda sancılarla kaybettım 10 ay olduMerhaba kızlar. 10 aralıkta 18 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim. Patoloji sonuçlarından bişey cikmadi. Rahim ağzı yetmezliği teşhiside koyulmadi açikcasi çünkü açılmam yoktu. Direk suyum geldi ama o an anlayamadik. aksamda kordon sarkinca anlayabildik . Doktorum bir sonraki gebelikte en azindan tedbir olarak rahim ağzı dikişi atacağız dedi. Fiyat bilgisi almadim hastaneden ama yaptıranlar ortalama ne kadar ödedi ve hangi hastanelerde yaptırdınız öğrenebilir miyim?
Amin canım inşallah hepimizin.. 12+1 de atıldı canım benimkisi daha yeni 4 gün oldu. Ama 15 de geç değil. Benim kesem aşağıda olduğu için erken dikelim dedi doktorum. Kontrollü ilerlediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.Allah razı olsun.
Rabbim sanada sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almak nasip etsin. Güzel haberlerini duyarız inşallah.
Kaçıncı haftada atıldı serklaj . Benim doktorum önlem olarak 15.hafta civarı atmayı düşünüyorum dedi. Önlem amaçlıda olsa geç bir hafta değilmi yaa ben heryerde 12 ile 14 hfta arası diye okudum
Önlem amaçlıda olsa tehlikeli bir işlemmi acaba yani rahim ağzı yetmezliği yoksa ve bu dikiş atılırsa bir zararı olurmu merk ediyorumAynen cnm sebep yok bulamadılar. Aslında evet olmaması iyi ama sebep yok ya bir daha olursa diye korkuyor insan . Önlem olarak da serklaj hamile ne zaman olursam işte
Evet geçen sene şubat ayında çektirdim. Kayıptan sonra doktorum gerek görmedi rahim filmine.Rahim filmi çekildiniz mi öncesinde?
Benimde 1 kaybım var,
gebe kaldığımda 13. haftada dikiş olması gerekiyor.
Sadece kadın doğummu takip ediyor. Perinatolog kontrolünüzde oluyormu ?Amin canım inşallah hepimizin.. 12+1 de atıldı canım benimkisi daha yeni 4 gün oldu. Ama 15 de geç değil. Benim kesem aşağıda olduğu için erken dikelim dedi doktorum. Kontrollü ilerlediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.