Birde işlem uzunmu sürüyor. Ve ayriyetten ilaç ve iğne veriliyormu? Önlem amaçlı serklajda olsa iğne ve ilaçlar verilirmi?Amin canım inşallah hepimizin.. 12+1 de atıldı canım benimkisi daha yeni 4 gün oldu. Ama 15 de geç değil. Benim kesem aşağıda olduğu için erken dikelim dedi doktorum. Kontrollü ilerlediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
Riskli gebelik uzmanına gidiyorum canım sadeceSadece kadın doğummu takip ediyor. Perinatolog kontrolünüzde oluyormu ?
Uyuyup uyanmam biraz zaman alıyor ama işlem kısa. Evet operasyondan sonra bir kere iğne yaptılar, antibiyotik, progestan ve kasılma olmasın diye bir ilaçlar içiliyorBirde işlem uzunmu sürüyor. Ve ayriyetten ilaç ve iğne veriliyormu? Önlem amaçlı serklajda olsa iğne ve ilaçlar verilirmi?
Ben baya araştırmıştım zararı yokmuş ama usta ellerde yapılması laızmmış her doktor yapmıyormuş. Doğum öncesi dikişi açıp. Irmak Doğum yapıyormuşsun.Önlem amaçlıda olsa tehlikeli bir işlemmi acaba yani rahim ağzı yetmezliği yoksa ve bu dikiş atılırsa bir zararı olurmu merk ediyorum
Benim doktorum hamile kalırsan bu bölüme gideceksin demedi. Sanırım yine kendi takip etmeyi düşünüyor.Riskli gebelik uzmanına gidiyorum canım sadece
Sürekli iğneler ve ilaçlar oluyormu yani onu anlayamadımUyuyup uyanmam biraz zaman alıyor ama işlem kısa. Evet operasyondan sonra bir kere iğne yaptılar, antibiyotik, progestan ve kasılma olmasın diye bir ilaçlar içiliyor
Kadın hastalıkları ve doğum doktorları da bakıyor ama ben riskli gebeliğe gitmeyi tercih ettim canımBenim doktorum hamile kalırsan bu bölüme gideceksin demedi. Sanırım yine kendi takip etmeyi düşünüyor.
Canım durumuna göre, zaten ilaçlar ve iğneler sürekli değil, muhtemelen progestan sürekli olur, kanama veya kasılma durumuna göre ilaçlar kullanılıyor..Sürekli iğneler ve ilaçlar oluyormu yani onu anlayamadım
Merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ve serklajCanım durumuna göre, zaten ilaçlar ve iğneler sürekli değil, muhtemelen progestan sürekli olur, kanama veya kasılma durumuna göre ilaçlar kullanılıyor..
Hamdolsun şimdilik bir sıkıntım yok canım. İnşallah böyle devam eder.. 2 haftayı geçti serklaj olalı, enfeksiyon olmamak için bol su içmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince yatıp dinleniyorum.Merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ve serklaj
Amin Allah kimseye yaşatmasın.. Açıkçası ödeme yaparken biz de şaşırdık. Sezeryan bile daha ucuz, serklaja göre hem de sezeryanda 2 gece kalıyorlar genelde.. Devlet desteği mi az, nedir bilemiyorum.. Özeller böyle malesef ellerine düşmeyiver...Başınız sağolsun Rabbim acını hafifletsin hayırlı sağlıklı evlatla müjdelendirsin inşaallahbu serklaj işlemi neden bu kadar pahalı onu anlamadım
Geçmiş olsun cnm.Bende 1 hafta önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim.hastanede yatıyordum zaten suyum azalmıştı biraz.gece birden bire suyum geldi ve baktıklarında suyum bitmişti.sonra bebeğimizi kaybettik.Allah nasip ederse 2.bebekte serklaj olmam gerekiyor
Doktorun durumunu daha iyi bilir zaten 40 ında kontrole gitmen lazım rahim toplamış mı diye.Su kesesinde açıklık olduğu için serklaj yapamadılar.
O anki stresle doktora bazı şeyleri sormayı unuttuk.ama kendime gelince gidip muayene olacağım.
Ben hastaneden çıkınca araştırdım bişeyler yanlış mı anladım acaba
Merhaba. Hangi doktora yaptırdınız memnun musunuz?Trabzon medikal park da 2800 tl ödedik canım. Hamilemisin şimdi?
Ufuk beye yaptırdım canım. Doğumuma kadar kendisi takip etti. Çok şükür sağlıkla geldi bebeğim. Ben memnundum tavsiye ederimMerhaba. Hangi doktora yaptırdınız memnun musunuz?