Gebeliğe Hazırlık Serklaj işlemi fiyatı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah hepimizin.. 12+1 de atıldı canım benimkisi daha yeni 4 gün oldu. Ama 15 de geç değil. Benim kesem aşağıda olduğu için erken dikelim dedi doktorum. Kontrollü ilerlediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
Birde işlem uzunmu sürüyor. Ve ayriyetten ilaç ve iğne veriliyormu? Önlem amaçlı serklajda olsa iğne ve ilaçlar verilirmi?

Birde işlem uzunmu sürüyor. Ve ayriyetten ilaç ve iğne veriliyormu? Önlem amaçlı serklajda olsa iğne ve ilaçlar verilirmi?
Uyuyup uyanmam biraz zaman alıyor ama işlem kısa. Evet operasyondan sonra bir kere iğne yaptılar, antibiyotik, progestan ve kasılma olmasın diye bir ilaçlar içiliyor

Önlem amaçlıda olsa tehlikeli bir işlemmi acaba yani rahim ağzı yetmezliği yoksa ve bu dikiş atılırsa bir zararı olurmu merk ediyorum
Ben baya araştırmıştım zararı yokmuş ama usta ellerde yapılması laızmmış her doktor yapmıyormuş. Doğum öncesi dikişi açıp. Irmak Doğum yapıyormuşsun.

Başınız sağolsun Rabbim acını hafifletsin hayırlı sağlıklı evlatla müjdelendirsin inşaallah🤲 bu serklaj işlemi neden bu kadar pahalı onu anlamadım🤔

Başınız sağolsun Rabbim acını hafifletsin hayırlı sağlıklı evlatla müjdelendirsin inşaallah🤲 bu serklaj işlemi neden bu kadar pahalı onu anlamadım🤔
Amin Allah kimseye yaşatmasın.. Açıkçası ödeme yaparken biz de şaşırdık. Sezeryan bile daha ucuz, serklaja göre hem de sezeryanda 2 gece kalıyorlar genelde.. Devlet desteği mi az, nedir bilemiyorum.. Özeller böyle malesef ellerine düşmeyiver...

Bende 1 hafta önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim.hastanede yatıyordum zaten suyum azalmıştı biraz.gece birden bire suyum geldi ve baktıklarında suyum bitmişti.sonra bebeğimizi kaybettik😔.Allah nasip ederse 2.bebekte serklaj olmam gerekiyor

Bende 1 hafta önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim.hastanede yatıyordum zaten suyum azalmıştı biraz.gece birden bire suyum geldi ve baktıklarında suyum bitmişti.sonra bebeğimizi kaybettik😔.Allah nasip ederse 2.bebekte serklaj olmam gerekiyor
Geçmiş olsun cnm. :KK43: geçen yıl ben de aynı dönemlerde kaybettim.
Serklaj neden?serklaj bebeğin suyu ile kesesi ile ilgili değil ki. Doktor mu söyledi?

Su kesesinde açıklık olduğu için serklaj yapamadılar.
O anki stresle doktora bazı şeyleri sormayı unuttuk.ama kendime gelince gidip muayene olacağım.
Ben hastaneden çıkınca araştırdım bişeyler yanlış mı anladım acaba

Eklentiler

• 856320C4-CF01-4435-8E20-DD58D3178C4D.jpeg
    856320C4-CF01-4435-8E20-DD58D3178C4D.jpeg
    166,6 KB · Görüntüleme: 119
Su kesesinde açıklık olduğu için serklaj yapamadılar.
O anki stresle doktora bazı şeyleri sormayı unuttuk.ama kendime gelince gidip muayene olacağım.
Ben hastaneden çıkınca araştırdım bişeyler yanlış mı anladım acaba
Doktorun durumunu daha iyi bilir zaten 40 ında kontrole gitmen lazım rahim toplamış mı diye.

Rahim ağzı sebeplerden biri sadece. Vajinal enfeksiyonlar da patlatıyormuş keseyi. Veya kesenin kalitesi iyi değilse dayanıklı olmayabiliyor benim bildiğim. Ama Başak bir şey de olabilir doktorun hiç mi sebep demedi kesenin açılması için? Senin sancın kanaman oldu mu cnm? Bebek birden doğum yoluna mı girdi? Rajim ağzında sorum barsa 5. Ay detaylı ultrasonda açılma hunileşme var demesi gerekirdi doktorun.

Bir de geçen yıl benzer acıları yaşamış biri olarak diyorum başka doktora da görün bence.

X