Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

Hayatkadinveyasam

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
79
28
26
Hanımlar rahim yetmezliği sebebiyle serklaj olan varmı olanlar tecrübesini paylaşabilirmi bizlerle ? Ben 14. Haftada oldum şuan 16dayım kahverengi lekelerim oluyor siz ne dırumdasınız nasıl ilerliyor günleriniz biraz bilgilenelim :)

Hanımlar rahim yetmezliği sebebiyle serklaj olan varmı olanlar tecrübesini paylaşabilirmi bizlerle ? Ben 14. Haftada oldum şuan 16dayım kahverengi lekelerim oluyor siz ne dırumdasınız nasıl ilerliyor günleriniz biraz bilgilenelim :)
Mrblar kaç cm iken oldunu benim ilk gebelik olduğu için yapmadılar ancak korkuyorm düşük riskinden 27 cnm ölçüldü en son

Mrblar kaç cm iken oldunu benim ilk gebelik olduğu için yapmadılar ancak korkuyorm düşük riskinden 27 cnm ölçüldü en son
Benim 2. Gebelikti ilk gebelikte bu teşhis konulduğu için bunda hemen önlem amaçlı yapıldı cm hatırlamıyorum ama yapılacagı zaman henüz kısalmamıştı rahim.
Sürekli takip altındayken endişelenmeyin daha da azalırsa mutlaka yapacaklardır belkı gerekde kalmayabilir sizin için sadece dikkat edin

Canım bende iki hafta önce 19 haftamda açılmam olduğu için acil serklaj oldum bende oluyor akıntı kahverengi kırmızı şekilde. Progestan kullanıyorum mesela akşam koyuyorum sabah tekrar koyacağıma yakın bir iki saat öyle akıntı geliyor

Benim de kız aslında ilk andan itibaren hep erkek hissettim kız olmasına ihtimal bile vermedim sanırım ilk çocukta birçok bayan erkek hissediyormuş ondan kaynaklı hepimizin hakkında hayırlısı çok tatlı özgüvenli çalışkan neşeli kızlarımız olsun 💃🌸
Sağlıklı olsunlarda kuzumm. Benim ikinci gebeliğim ilki 19 haftalıkken böbreklerinin oluşmadığını söyledi doktor yaşama ihtimali yok dedi gebeliği sonlandırdılar. O erkekti ve öyle hissetmiştim ama bunu hep kız hissettim en başından beri. Rabbim elleri ayakları düzgün olsun sağ Salim alalım kucağımıza da başka hiçbir şeyin önemi yok

Canım bende iki hafta önce 19 haftamda açılmam olduğu için acil serklaj oldum bende oluyor akıntı kahverengi kırmızı şekilde. Progestan kullanıyorum mesela akşam koyuyorum sabah tekrar koyacağıma yakın bir iki saat öyle akıntı geliyor
Acaba neden ya bugun doktor kontrolüm var gidince sebebini öğrenip sizede söylemek isterim

Acaba neden ya bugun doktor kontrolüm var gidince sebebini öğrenip sizede söylemek isteri
Kuzum gidemedim malesef doktorum şuan burada degilmiş gidince bilgileri paylaşırım ama sizinle
Tamam canım çok iyi olur bende dün çok feci bir ağrıyla acile gittim ama hiç bişey yok akıntı da devam ediyor görünürde sıkıntı yok dediler kan idrar ultrason falan hepsini yaptılar bişey yok anlamıyorum gerçekten ya

Tamam canım çok iyi olur bende dün çok feci bir ağrıyla acile gittim ama hiç bişey yok akıntı da devam ediyor görünürde sıkıntı yok dediler kan idrar ultrason falan hepsini yaptılar bişey yok anlamıyorum gerçekten ya
Ay çok şükür ki bişey yokmuş inşallah ta olmaz hep elimiz yüreğimizde işte en ufak bişeyde. Ama serklaj sırasında benim rahimimde polip görnüş doktor kanamayı oda yapıyor olabilir demişti tam kesin olmamakla birlikte. acaba sizinde böyle bi durum olabilirmi? Çünkü benim hamileliğim boyunca hep oluyor kanama lekelenme bi doktorunuza bu konuyu sorsanıza

Ay çok şükür ki bişey yokmuş inşallah ta olmaz hep elimiz yüreğimizde işte en ufak bişeyde. Ama serklaj sırasında benim rahimimde polip görnüş doktor kanamayı oda yapıyor olabilir demişti tam kesin olmamakla birlikte. acaba sizinde böyle bi durum olabilirmi? Çünkü benim hamileliğim boyunca hep oluyor kanama lekelenme bi doktorunuza bu konuyu sorsanıza
Ben sordum akıntım geliyor biraz rengi kırmızı progestan akıntı ypar dedi şiddeti artmadıkça akıntının öyle olması sıkıntı olmaz dedi de işte insan telaş yapmaya yer arıyor gerçekten

Siz kaçıncı haftadasınız ne zaman yapıldı serklaj

X