- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Tabki canım çok güzel tarifler oluyor kk. Halkı kimi seçerse artkElbet birgün bizde kazanırız canımhakeden kazanıyor gördüğüm kadaryla..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabki canım çok güzel tarifler oluyor kk. Halkı kimi seçerse artkElbet birgün bizde kazanırız canımhakeden kazanıyor gördüğüm kadaryla..
Teşekkür ederim ♡Ellerinize sağlık başarılar dilerim yarışmada..
Teşekkür ederim ♡
Rica ederim başarılar dilerim tekraradan..
Teşekkür ederim yumuşacık çok lezzetli olmuştu deneyin derim ♡Ellerinize sağlık cooo guzel gorunuyor favorilerime ekledim mutlaka yapacam
Sizde varmısınız kimi görsem soruyorum gerçi ilk kez katılıyorum ben diğer arkadaşlar baya tecrübeli çıktı :))
Teşekkür ederim :)Ellerine saglik basarilar dilerim![]()
Hoşbulduk :)Ellerinize sağlık başarılar dilerim
Hoşgeldiniz aramıza :)
Daha zamana da çok var bencede katılmalısınız .. ayrıca her yeni tarifi bizde öğreniyoruz.. çok güzel tarifler geldi bileŞu anda yokumda düşünüyorum var bir tarifim benimde:))
Daha zamana da çok var bencede katılmalısınız .. ayrıca her yeni tarifi bizde öğreniyoruz.. çok güzel tarifler geldi bile
Öyle vallahi bende birçoğunu yapıcam.eşimin en sevdiği hamurişi poğaça olduğu için sırayla deniycem inşallah..Zaman var daha nasılsa,katılırım herhalde gelen tarifler zaten harika:))
Öyle vallahi bende birçoğunu yapıcam.eşimin en sevdiği hamurişi poğaça olduğu için sırayla deniycem inşallah..
Denenmiş tariflerde olunca insan daha bi hevesle yapası geliyor.Daha tarifler gelecek nasılsa,hepimiz bişiler öğreniyoruz burada..
Teşekkür ederim sizede başarılar.. zaten madalyalıymışsınız bizden bir adım öndesiniz tecrübenizle :))Ellerinee sağlık
Yarışmada başarılar dilerimm![]()
Madalyam daha yenıTeşekkür ederim sizede başarılar.. zaten madalyalıymışsınız bizden bir adım öndesiniz tecrübenizle :))