Kontakt Lens Seren Serengil'in Lens Markası Ne?

ajda pekkanın lenslerini bende çok beğeniyorum ama sereninkiler berbat!!! çok kötü bakıyor hele fotolarda ıyyk!! biryerde okumuştum sophistic gri kullanıyormuş...

Seren Serengil'i bilmem ama Ajda'nınkileri yakından gördüm. Çoook tatlı ya çok güzel, ne taksa yakışıyor...

Serengil 2000'den önce Ciba ıllusion kullanıyordu.Genellikle yeşil ve gri. O zamandan bu güne kadar da Baby Blue Natural Touch kullanıyor. Gözleri yüksek numaralı olduğundan hafif kayma da var. Baby Blue benim de eski lensimdi. Sanırım 2002 yılındaydı, bu lensi üreten firmanın ortakları ikiye ayrıldı. O günden sonra üretilen versiyonunu ben pek tutmadım.

Ayrıca Ajda da bu ülkeye kontakt lensi getiren isimdir, sayısız lens deneyimi var; bir ara taktığı Hazel renkli Elegance'lar dışında hep doğal görünümlü lensler kullanmıştır.

Son düzenleme:
ajda pekkanın lens taktığını biliyordum ama serenin gözleri doğal biliyordum şaşırdım

Buldum fotoyu kaydirigubbakcemile3

64c000b191_b.jpg

413268_2.gif

ıyyyyyy:1ninca:

şu an programda kullandığı lens seren nin çok doğall rengi harikkaa öğrenen olursa ltfn paylaşsınn
canım bir arkadaşım seren serengille tanışıyor,ona sordum ben senin için sor diye ,oda sormuş,el yapımı özel demiş..ama arkadaşım ,markasını söylemezde marka ise demiş ,daha evvel gittiği kuaförü sormuş defalarca inatla söylemek istememiş..böyle bir huyu varmış ,kendine özel bazı şeyleri paylaşmazmış :)))))

X