Şerefsiz böcekler

Başlığı görünce biraz da olsa şey eğlenceli bir olay sanmıştım fakat okuduktan sonra tüylerim ürperdi(Bu çıyan denen meret benim evimden de çıktı hatta burada da sormuştum..Ay canım şok olmuşsundur ya öyle görünce!!Ve o kadar soğuk ve tuhaf bir hayvan ki ne yaptın peki o an bebiş nasıl şimdi?Çok geçmiş olsun canım!

Bende çıkmıştı hatta burada da sordum..Çözümü nasıl buldun canım?Öyle soğuk ki bir hayvan ki duruşu bile tüyler ürpertiyor resmen..Küçük bebek olunca ilaçlama da yapmak çok doğru değil..Ve inanılmaz ama inanılmaz dayanıklılar!!Büyük müydü canım seninkiler nası çözüme ulaştın!

Ilaclama yapiliyor cocukta olsa evde.Ozel ilaclar kullaniliyor o yuzden cocuklara bir sakincasi yok yani.
Uzmanlar solunum yolları açısından kesinlikle önermiyorlar..Ayrıca normalden büyük oldukları için ilacı bazen tınlamıyorlar,bizim apartman ilaçlanıyor fakat evimde kocaman bir çıyan görmüştüm!

Cok sagolun kizlar ya kocamandi iste kucuk parmagim kadardi isin kotusu bulamadim onu butun besigi kaldirdim aralardan kacti gercekten cok sinir bozucuydu bu ilaclama isine bakicam

O kocamansa baskada vardir nerden giriyolar anlamadm ilacladam yine girermi camlarda sineklikte var offf

İgrenc bir suru bacaklari vardi apartman dairesinde evimiz buyuk temizlik yaptim dip kose camasir suyuyla bu arada bugun bi tane daha gorduk hemde bu sefer mutfakta yerde kirinti falan da birakmiyorum dikkat ederim ama oluyor sanirim igrenc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…