- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Fransız kaldım galıba bende abıldamadan dedım ztnAbildamak..
Herkes bilmiyor diye düşündüm de o yüzden alıntıladım.Fransız kaldım galıba bende abıldamadan dedım ztn
Başlığı görünce biraz da olsa şey eğlenceli bir olay sanmıştım fakat okuduktan sonra tüylerim ürperdiiyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gectibesigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Bende çıkmıştı hatta burada da sordum..Çözümü nasıl buldun canım?Öyle soğuk ki bir hayvan ki duruşu bile tüyler ürpertiyor resmen..Küçük bebek olunca ilaçlama da yapmak çok doğru değil..Ve inanılmaz ama inanılmaz dayanıklılar!!Büyük müydü canım seninkiler nası çözüme ulaştın!Hamileyken bizim evde de cikiyordu.sinirlerim bozulmustumElimde terlikle otuuruyordum resmen.Sonra belediyeden geldiler biz sehir disina cikmistik olaclattik evi.
Ama malesef genede cikti.
Sonra ise esim tekrar migros ilaclayan ozel sirketler vardi paraliydi ama kesin cozum dediler.ustelik bu ilaclar ozellikle temizlenmiyordu ve bebekli ortamlarda tehlikeli degil.
Yaptirdik ondan sonra bir daha cikmadi.
Valla ben cok huylaniyordum.Ozellikle kizimin yatagina cikar falan diye cok korkuyordum.olmaz illaki hijyen olmasi lazim
Ilaclatin bir an once.
Bende çıkmıştı hatta burada da sordum..Çözümü nasıl buldun canım?Öyle soğuk ki bir hayvan ki duruşu bile tüyler ürpertiyor resmen..Küçük bebek olunca ilaçlama da yapmak çok doğru değil..Ve inanılmaz ama inanılmaz dayanıklılar!!Büyük müydü canım seninkiler nası çözüme ulaştın!
Uzmanlar solunum yolları açısından kesinlikle önermiyorlar..Ayrıca normalden büyük oldukları için ilacı bazen tınlamıyorlar,bizim apartman ilaçlanıyor fakat evimde kocaman bir çıyan görmüştüm!Ilaclama yapiliyor cocukta olsa evde.Ozel ilaclar kullaniliyor o yuzden cocuklara bir sakincasi yok yani.
Ilahi yaHerkes bilmiyor diye düşündüm de o yüzden alıntıladım.
Abıldamak=Emeklemek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?