- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- 133
Bunu nasıl kullanıyorsunuz? Ve nerede satılıyor? Gümüscun böceği var buralarda biktim. Pencerede ve banyo wc de tel de var ise yaramıyor. Aralardan giriyorlar çok küçük olduğu icin. Dışardan geliyorlar. Apartmanın içinden geliyorlar. Banyo wc penceresinden geliyorlar. Biktim artık.
Evi ilaclat sonrada dip bucak temizleyip sil.evde en ufak kirinti yerde tezgahta olmasiniyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gectibesigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Evi ilaclat sonrada dip bucak temizleyip sil.evde en ufak kirinti yerde tezgahta olmasin
Ben çiyanın resmine dahi bakamıyorum. Bir defasında internette arama yaparken resmiyle karşılaştım. Telefonu elimden attım, az daha kırılacaktı. Sonra yere uzandım, resmi görmemek için komando gibi sürünerek telefonun yanına gidip bağıra çağıra, tiksine tiksine zar zor geri tüşüna basıp googleden çıktım. Yazarken bile hafif bir şeyler oldu bana ıyyyk!
firmayla anlaşın bir sefer değil ama bunu düzenli peyodlar halinde yaptırmanı lasım büyükler ölse bile yumurtadakilere ialç tesir etmez firmayla konuşun bunun içiniyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gectibesigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Abildamak..Canim bebek icin bi doktora danis istersen! Evi ilaclatin bence. Daha fazla uremeden yumurta brakmakdan kurtulun bunlardan. Kizin ne kadarlik bilmiyorum ama abildadigi zaman agzinada atabilir. Allah gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?