Kedi al hemen. Böceklere acayip düşmandır kedi. Evin böcek ve sineklerden arınmış olur. Uysal bir kedi sahiplen. Hem çok tatlılar.iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gectibesigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Ben çiyanın resmine dahi bakamıyorum. Bir defasında internette arama yaparken resmiyle karşılaştım. Telefonu elimden attım, az daha kırılacaktı. Sonra yere uzandım, resmi görmemek için komando gibi sürünerek telefonun yanına gidip bağıra çağıra, tiksine tiksine zar zor geri tüşüna basıp googleden çıktım. Yazarken bile hafif bir şeyler oldu bana ıyyyk!Şimdi internetten resmine baktim dediginiz seyin. Ben olsam hayatta duramam o evde :/
Benim kedinin biri kara sinekten bile korkuyorKedi al hemen. Böceklere acayip düşmandır kedi. Evin böcek ve sineklerden arınmış olur. Uysal bir kedi sahiplen. Hem çok tatlılar.
Şu bildiğimiz çıyan ve kertenkeleler süt kokusu için gelir bebeklerin yanına. Sütü severler. Bebeklerin ağzına süt bulaşır ya...aman çok dikkat edin. Ööööörk. Iyyyyy. Kötü oldum. Tül gibi korunaklı bir şeyin içinde yatırın bari. Girecek delik boşluk bulamasın. Cibinlik mi deniyordu?iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gectibesigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
O nasıl kediymil öyle. Benim kediler sinekleri kandırıp aşağı indirmek için vik vik sesler çıkarıp serenat yapıyorlar. Yakaladılar mı affetmezler. Kaç tane kediniz var bu arada.. ?Benim kedinin biri kara sinekten bile korkuyor
2 kedim var. Birisi ucan sinegi yakalar. Yakalamak icin evi birbirine katar.Digeride ucak sinek gordumu sandalyenin altina saklanirO nasıl kediymil öyle. Benim kediler sinekleri kandırıp aşağı indirmek için vik vik sesler çıkarıp serenat yapıyorlar. Yakaladılar mı affetmezler. Kaç tane kediniz var bu arada.. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?