• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şerefsiz böcekler

Bayerin akrep ilacı olarak satılan ilacından alıp balkon kapı girişleri pencere önlerine banyo tuvalet kapı önlerine sıkın.
6 ay kadar etkisi var
Ve pencerelerinize balkon kapılarınıza tel yaptırın

Benim evimin bulunduğu konumdan ötürü bırakın sineği böceği kertenkele akrep bile vardı balkonda.
Bebeğim doğmadan hemde kendim çok korktuğum için tel yaptırdık minik sinekler bile giremiyo.

Resmine bile dayanamadım,kapattım sayfayı.Evi ilaçlatın,sanırım belediye ücretsiz yapıyor,bir arayıp sorun isterseniz.

Bunu nasıl kullanıyorsunuz? Ve nerede satılıyor? Gümüscun böceği var buralarda biktim. Pencerede ve banyo wc de tel de var ise yaramıyor. Aralardan giriyorlar çok küçük olduğu icin. Dışardan geliyorlar. Apartmanın içinden geliyorlar. Banyo wc penceresinden geliyorlar. Biktim artık. :KK43:

iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gecti:kızgın: besigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
Evi ilaclat sonrada dip bucak temizleyip sil.evde en ufak kirinti yerde tezgahta olmasin

Ben çiyanın resmine dahi bakamıyorum. Bir defasında internette arama yaparken resmiyle karşılaştım. Telefonu elimden attım, az daha kırılacaktı. Sonra yere uzandım, resmi görmemek için komando gibi sürünerek telefonun yanına gidip bağıra çağıra, tiksine tiksine zar zor geri tüşüna basıp googleden çıktım. Yazarken bile hafif bir şeyler oldu bana ıyyyk!
:KK48::KK48:

iyi geceler mi iyi sabahlar mi desem bilemedim saat olmus 05.40 ben bebegimi beslemek icin besiginden almaya tesebbus edeyim birde ne goreyim! Ev ciyani bebegimin kafasinin ustunden yurudu gecti:kızgın: besigine kadar dadanmislar insallah isirmamistir cok sinir oldum kasintidan uyuyamiyorum.Evdeki bu boceklerden biiiiiktiiiiiim!
Gecen gun de mutfakta kiler dolabimi actim bal kutusunun ustunde tam bir parmak boyunca vardi ne yapabilirim insallah bebegimi isirmamistir yavrumda kipirdanip duruyodu aradim aradim bulamadim da bu boceklere bi oneriniz var mi napmam lazm evimde temiz ama cikiyoooor cikiyor!!!!
firmayla anlaşın bir sefer değil ama bunu düzenli peyodlar halinde yaptırmanı lasım büyükler ölse bile yumurtadakilere ialç tesir etmez firmayla konuşun bunun için

bir ara bizim apartmandada herkesin evinde çıkıyordu.hepimiz evlerimizi ilaclattik.baska yerde falanda kalmamiza gerek kalmadi.sadece duvar diplerine sıktılar.birkac sene gecti hala hicbir sey yok cok sukur.bu tarz bi ilaclama oneririm.daha etkili bence.

pff herkes bakmış ben kusur kalmıyım dedim demez olaydım tiksinç bir şeymiş.
mutlaka evi ilaçlatın .

sanırım evinizde böcekler de var çünkü bu bahsettiğiniz çiyanlar böcek yakalayıp yermiş. hatta öyle ki evdeki böceklerden şikayet edenler bunu beslesin bile denilmiş. evdeki zararlı haşereleri yermiş çok nadir de olsa insanları ısırabilirmiş.

ay çıyan deyince fare sandım offf neymiş bu huylandım ben de. cibinlik filan kullanın. bizim ev de bu sene böcekten geçilmiyor ya ben de bıktım. mutfağa giremiyorum korkudan. her yerdeler.

bi yerde okudum derinin üstünde yürümesi zehirlemek için yeterli yazmışlar. istersen bi doktara danış bebek için.

Hahahah aklıma şey geldi:
Yazlık yerde bebe 3 aylıkken sabah bi baktım her yerini sivrisinekler yemiş.

Sonra şöyle bi şarkı yazmıştım:

Sivrisinekler
Eşo..eşşekler
Kızımı yemişler
Eşşo..ler
Eşşo..ler!

Hala arada aklıma geliyor söylüyorum. Aslında melodisi falan baya güzel akılda kalıcı ama buradan anlaşılmadı tabi.

Bebeğin yüzünde gezen her böcek bence de şerefsizdir. Umarım kurtulabilirsiniz bu şerefsizlerden.

Hamileyken bizim evde de cikiyordu.sinirlerim bozulmustumElimde terlikle otuuruyordum resmen.Sonra belediyeden geldiler biz sehir disina cikmistik olaclattik evi.
Ama malesef genede cikti.
Sonra ise esim tekrar migros ilaclayan ozel sirketler vardi paraliydi ama kesin cozum dediler.ustelik bu ilaclar ozellikle temizlenmiyordu ve bebekli ortamlarda tehlikeli degil.
Yaptirdik ondan sonra bir daha cikmadi.
Valla ben cok huylaniyordum.Ozellikle kizimin yatagina cikar falan diye cok korkuyordum.olmaz illaki hijyen olmasi lazim
Ilaclatin bir an once.

Biz küçükken cibinlikte yatardık cibinlik alın bence bebişe, evi ilaçlattıktan sonra. İnternetten baktım böceğe bakmaz olaydım :ruh:

Canim bebek icin bi doktora danis istersen! Evi ilaclatin bence. Daha fazla uremeden yumurta brakmakdan kurtulun bunlardan. Kizin ne kadarlik bilmiyorum ama abildadigi zaman agzinada atabilir. Allah gostermesin

kesinlikle bi ilaçlama fabrikasıyla anlaşıp evinizi ilaçlatın isterseniz özel mesajdan dönüş yapın bildiğim çok iyi bir firma var numarasını gönderiyim arayıp bilgi alın hangi ilde yaşıyordunuz.

Back
X