serdarım melek oldu artık:((

allahım sana sabır selametlik versin başın sağolsun cnm:çok üzgünüm:

ne denirkiii ALLAHIM acilinden bol bol sabırlar versin canım..
çok üzüldüm

Rabbım sabır versın, saglık versın canım..
En uzuntulu, en dertlı oldugumuz zamanlarda daha kotusu yok gıbı sanıyoruz ama Allah her zaman daha daha kotusunden korusun..
Gecmıs olsun, basın sagolsun canım benım......

citosum çok üzüldüm:KK43: başın sağolsun cnm benim,elden ne gelir takdiri ilahi,
rabbim sabır versin,eşine ve sana sağlık ,sıhhat nasip etsin:Saruboceq:

kaçtır yazıyorum siliyorum..boğazımda bişeyler düğüm düğüm..
benzer şeyler yaşayan biri olarak sabır diyorum arkadaşım sabır..rabbim herşeyin hayırlısını bilendir.sakın kendini suçlama.rabbim onları çok sevmiş ki yanından ayırmadı.
dualarım seninle..sana ve eşine sabırlar diliyorumm

senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....

başın sağolsun..geçmiş olsun canım..allahımbir daha yaşatmasın...sağlıkla kucağına alacağın bir bebek yollasın allahım en kısa zamanda...
canımmm aynı acıyı yaşamış biri olarak gözyaşları içinde okudum yazını...oğlun cennete gitti..orada rahat hatta benim kızımla oynuyordur şimdi orada....bende 3 ay önce kızımı yolladım cennete...şimdi 5 hafftalık hamileyim
çok yıpratma nolur...sen burada kendini yıprattıkça oğlun cennete seni görecek ve annemi üzüdüm diye üzülecek...en kısa zamanda topla kendini...sevgimi yolluyor ve acını paylaşıyorum...
dertleşmek istersen yanındayım....

kendini suçlama sakın...
ben bu acıya dayanmak için yardım aldım..doktorumun sözünü söylüyorum sende şu an bunları yaşıyorsun...insan bu durumda önce kendini suçlar,sonra başka bir suçlu arar,sonra kaderim der ve acıya yavaş yavaş alışmaya başlar....

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...slerini-yolladilar-allahim-bebegimi-koru.html
bu sayfada yaşadıklarım özetle yazıyor..ama atlattım sende atlatacaksın canım....duam seninle allahım sabır versin......buradaki herkes seni seviyoruz ve acını vpaylaşıyoruz canım..

ne denebilir ki böyle bi acı karşısında
Allah sabırlar versin dediğiniz gibi melek oldu o artık
Allah başka acı yaşatmasın inşallah

rabbim sabır versin canım ..çok üzüldüm valla

allahım kimseye yasatmasın cnm kendini suçlama
bak bütün kontrollerini yaptırmışsınn

canım çoküzüldüm kendini suçlama takdiri ilahi kendine iyi bak ve bir an önce toparlamaya çalış olur mu meleğin tekrar gelecek kndini harab etme meleğin oğlun melek oldu sakın kenini üzme allahım sana sabır versin

canım allah sabır versin.bende geçen yıl oğlumu kaybetmiştim.dayanması çok zor.ama sabır.

"allah sevdigi kulu ile alisveris yapar"

Dunyada herkesin bir derdi var, emrine sual olunmuyor birtanem.. "sizin hayir gordugunuzde ser, ser gordugunuzde hayir olabilir" buyuruyor, icini ferah tut.. cennette seni bekleyen bir melegin var.. mevla'dan tek istegim sana bu yasadiklarini unutturacak mutluluklar tattirmasidir ve eminimki, daha guzellerinide yasayacaksin.. senin canin sag olsun gulum benim.. mevla'nin sana verdigi o kiymetli ruhu ve bedeni huzunlere verme, selamet iste emir sahibinden.. dualarimiz seninle canimin ici, yalniz degilsin...[/

canım arkadaşım dicek söz bulamıyorum allah sabrını versin inşallah başınız sağolsun...

sözün bittigi yerdeyim
göz yaslarim sel olmus durumda
rabbim sana sabir versin melegim
ne desem bos
keske elimden daha fazlasi gelse
serdarin cennete sizi bekliyo olucak
kiyamam sana ben
rabbimden yardim diliyorum senin icin canim
dualarim seninle

canim allah sabir versin.gercekten cok üzüldüm umarim en kisa zamanda atlatirsin.en kisa zamanda ynei bir melek vermesini diliyorum.

canım arkadaşım çitosum allahım sana dayanma gücü versin:teselli:
inanki senin kadar çok üzüldüm çok zor bir şey bu :1no2:başın sağolsun
birini alan allah başka birinide verir unutma
seni çok seviyoruz arkadaşım :teselli:biran önce toparlanıp dönmeni bekliyoruz birtanem...

allahım sana sabır versin inşallah yeniden anne olursun mafoldumben

rabbim sen kulundan sabrını esirgeme acını paylaşıyoruz inan canım rabbim herşeyin hayırlısını verin :Saruboceq:

X