Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....