serdarım melek oldu artık:((

Ah,canım benim yaa..:çok üzgünüm:
Çok büyük bir acı bu..Ne desek boş..Ama çok üzüldüm.
Başın sağolsun canım..Allah sabır versin sana..:Saruboceq:

Son düzenleme:
allah sana sabır versin canım bende 37 haftalık hamileyim çok korktum gerçekten.... allah bebeğine rahmet etsin... gerçekten göz yaşlarımı tutamadım yüce rabbim inşallah en kısa zamanda size yeni bir bebek yollar umudunu hiç kaybetme unutmaki unutmaki umutsuzluk şeytandandır... kendini suçlama sakın bu seni yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz. Allah böyle istedi böyle oldu!!! sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın zaten..... şimdi sende güçlü olki eşinde güçlü olsun.....

canım başın sağolsun allah sabır versin
senağlama:çok üzgünüm:

Allah ganı ganı sabır versın sana arkadasım,basın sagolsun...
Allah kımseye yasatmasın bu durumu...
Cok uzuldum...

canım benim baharcım duyduğumda hemen koşup gelmek istedim yanına ama hastaneden çıkmışsın yanında olup sana destek olmayı çok isterdim arkadaşım

ne olur kendini suçlama hayırlısı böyleymiş diye düşün Rabbim bizlere herşeyin hayırlısını verir çünkü
çok çok sabırlar diliyorum sana evlat acısının ne kadar zor olğunu biliyorum çok üzüldüm canım

Canım benim metanetli ol her şer'de bi hayr vardır unutma..
Rabbim verdi Rabbim aldı..
Allah sabır versin..

çokmerakettik seni senin için çoküzüldük ve dua ettik
Allah sizi korusun sizlerin ailelerini
o duyguyu bilmiyorm ama tahmin edebiliyorum anca yüreği nası dayanır insanın bilmem ama güçlü olmaya çalış canım
ne söyleyebilirim başka bilmiyorum Allah sana sabır versin veren o alan o

allah sabır versin canım.dayanmak zor ama lütfen kendini suçlama ne olur.

Allah sabır versın canım benım.Ne denır bılmıyorum.Ama taaa ıcımde paylasıyorum ılk duydugum andan buyana kederını.

Hakkında hayırlısı ne ıse Allah onu verır...

Allah büyük sabır versin sana canım çok üzüldüm ama Allahın takdiri işte elden bişey gelmiyor maalesef.

İnan çok üzüldüm duyunca Allahım sana sabır versin
İnşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun meleğine

Başınız sağolsun:çok üzgünüm:
Allah sabır versin yardımcınız olsun:çok üzgünüm:

başın sağolsun canım
allah sabırını versin
çok üzüldüm inanki içim yandı

icimi erittin yaziyi aglamadan bitiremedim bile canim ya kiyamam sana melek annesi oldun kismeti yokmus yavrumun ama unutma senin cennette sefaatcin olucak seni bekliycek yavrun Allah dayanma versin sabir versin arkadasim henuz gencsin Allah baska evlatlar versin boy boy acini biraz hafifletsin

canım allah sabır versin...dayanma gücü versinn sana ve eşine....:KK43:((((((((((

basın sagolsun... kendını suclama ne olur.. takdırı ılahı ne desek bos... gonlunu ferah tut... yenılerı nıcelerı nasıp olacaktır merak etme...

X