serdarım melek oldu artık:((

çitos arkadaşım acın büyük inan kelimeler boğazım da düğümlenmiş durumda
ne diyeceğimi bilemiyorum
rabbim bebeğimizin mekanını cennet eylesin
sizlerede büyük sabırlıklar versin
duyduğumda seninle beraber benimde canım gitti parcalandı yüreğim
kendini suçlama tatlım dünyanın kuruluşu bu
kendine iyi bak cicim

çok üzüldük hepimiz..
citosum allah çok sabır versin eşinede sanada..
dualarımdasın bilesin..

Son düzenleme:
Allahım sana dayanma gücü versin...
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah çok zor bir durum

Rabbim sana sabırlar versin......
O acıyı bende bilirim.....ilk çocuğumu bende 7 aylık erken doğumda kaybetmiştim...9 saat yaşadıktan sonra rabbim onu aldı bizden...bi erkek bebekti...
Böylesi hayırlıymış deyip sabrediyosun......
Ama Allah sonra yine mükafatlandırıcaktır seni buna emin ol.....
Şimdi 16 yaşında bi kızım var ...sende sabret canım......
Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin...
:Saruboceq:

cnm allah sabır versin... dualarımızdasın hiç unutma!
meleğin cennet kapısında annesi o seni asla unutmaz asla bırakmaz merak etme!
cnm yandı okurken dayanamadım... Allah'ım sana ve eşine dayanma gücü versin sadece :Saruboceq:

canım allah sabır versin böylesi hayırlıymış allahım bir daha yaşatmasın böyle acıyı.. başınız saolsun

cnm soylıcek kelime soz bulamiyorum simdi bi okudum goz yaslarim durmuyo ne diye bilirim ki allah sabir versin dayanma gucu insan o kadar cok baglaniyo o kadar cok istiyoki evladini kolarina almak opup koklamak yavrum diye bagrına basmak ama bi anda melek olup gitmesi insani da yıkıp yakar bak tatlım hatırlıyon mu ne dedim gecen konusmamizda kızım olucakmis oglan dil ben cok oglan isitiyodum diye simdi o lafimi geri aliyorum kız oglan hep aynımıs cunku o senın canının bı parcasi mis ay cok kotu oldum ya aglamaktan ben allah sana gani gani sabirlar gucler versin dilerim cnm arkadasim kızımla sana dua edicez sana unut allah verdi aldi demicem diyenlerede tatmamislar bu guydulari dicem ınsan unuturmu o guzel duygularını o merakla gormeyı bekledigi melegini insallah allah sana yıne sertarin yerini doldurcak bebisini gonderir az da olsa acin diner cnm benim sucum deyıp kendini ne olur uzme allah oyle yazmis dualarim senınle

Allah sabır versın .çok zor biliyorum ama hayat bu yaşamka zorundayız.bende bebeğimi kaybettim ama seninkinin yanında lafı bile olmaz.benimki daha 5 haftalıktı.rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın

sakın kendini suçlama, takdiri ilahi..
sen ne gerekiyorsa yapmışsın, gerekli bütün özeni göstermişsin.
allah sabırlar versin çok zordur eminim ama nolur kendini suçlama.

çok üzüldüm :KK43: bende kürtaj oldum kalp durması nedeni ile ama senin durumun daha ağır canım Allahım sana ve eşine sabırlar versin

çitosum Rabbim sabırlar versin...
kendini suçlama lütfen verende alanda Allah...
hakkımızda hayırlısı inşallah...

söyleyecek sözler insanın boğazında düğümleniyor.ne demek gerek bu durumda inan söz bulamıyorum hangi acı bebeğininkini bastırır onuda bulamıyorum ama en büyük temennim Rabbim sana öyle bir güç versin ki çook ama çook büyük bi güç .... çünkü çok zor 10 gün kala bebeğini kaybetmek.daha henüz anne değilim ama yaşamış gibi oldum sayende ve ço çooook üzgünüm..mafoldumben kendini hiç suçlama derim.doğum stresi tabiki endişeli olacaktın o Rabbimin temennisi.o öyle istedi.biliyorsunki seren serengilde bu nedenle 3 bebek kaybetti.çok zor Allahım acınızı hafifletecek evladlar verir yine size İnşallah.odasınada ne zaman hazır olduğunda o zaman gir derim.sakın kimsenin seni suçlayıcı boş sözlerinde kafa takma..akıllı bir anneydin akıllı bir anne bi dahada olacaksın İnşallah..dualarım seninle canım..Allaha Rahmet eylesin..meleğin cennette seni görüyordur kesin.üzülme o da üzülmesin..:gitme:

Allah sana ve esine sabirlar versin arkadasim...Basiniz sagolsun..
Rabbim, bir daha boyle acilar yasatmasin insallah..

X