serdarım melek oldu artık:((

sabrın kat kat artsın mekanı cennet olsun demicem zaten cennetin en güzel köşesinde oğlumun arkadaşı oldu.

acını paylaşıyor eşinize ve size sabır diliyorum.

başın sağolsun arkadaşım

allah bundan sonra doğacak olan bebeklerine ömür versin

:gitme:

çitos bende duyunca çok üzüldüm ..allah sana sabır versin.
başınız sağolsun.
en kısa zamanda yeni meleğine sağlıkla kavuşursun inşallah.

canım benim rabbim sabır versin
inan öğrendiğimden beri aklımdasın her an .
çok üzgünüm .mafoldumben

bi arkadas yazmıştı bu acı haberi..........

o zamanda çok üzülmüştüm....şimdide........

Allah size sabır versin,nolur sabır edin,isyan etmeyin....demesi kolay ama.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah sabır versin. canım bir daha böyle bir acı yaşatmasın sana ve hiç kimseye

Basin sagolsun canim. Allah dayanma gûcü versin. En kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah

KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR CANIM ALLAH PEYGAMBER SABRI VERSİN MELEĞİN SANA VE EŞİNE ŞEFAATÇİ OLSUN CENNETTE KİM BİLİR BELKİ DE MELEK ANNESİ OLDUĞUN İÇİN ŞANSLI BİLE SAYABİLİRSİN KENDİNİ ÜZÜLME CANIM ALLAH BÜYÜKTÜR :a015:

canım;kader arkadasım..
Allah sabır versinn sana;sabırların en büyüğünü versin..
bu topiğe her girdigimde korkuyorum;acılı annelerin sayısı artacak diye..
ama gel gör ki ölüm hak!Rabbim istedignde veriyor;istedignde alıyor..buna alışmak zor;bebeginin yyoklugu degil ki sadece dayanılması gereken;onla giden umutların;hayallerin;ona yaptıgın oda;aldıgın giyecekler..etrafında bir sürü hamile;yenidoğanlar..ve senin yüzünde hüzün;gözlerin dolu;yüreğin buruk;hayatının büyük bir yeri boşluk..
seni tek ayakta tutacak şey Allaha inancın olacak çitos ve ondan diledigin sabır..baska hiç bişey yardım edemiyor..
seni öyle iyi anlıyorum ki;keşke destek olabilsem;yanında olabilsem..
1 bucuk yıl oldu benimde meleğim gideli;pişmanlıklarım;keşke şöyle yapsayım böyle olurdu diye serzenişlerim..anneliği haketmediğimi düşünmelerim..ine çıka 1 bucuk yıl...sonunda şunu anladım ne kadar sorgularsam o kadar içim yanıyor;kabullenmeye çalışıyorum..
şimdi sende lütfen kendini yalnız hissetme;burada seni anlayan birçok insan var..duygularını sakın içine atma;istedigin an yazabilirsin banada..
Rabbim yardımcın olsun..kendine dikkat et..

inan çok üzücü bi durum yaa :KK43:(
allahım sabır versin sana cnm..
inş serdarı alan rabbim bi bebek daha verr sana :Saruboceq:

senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....

:a015: Kelimelerimin bittiği yerdeyim çitosum canım benim.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kendimi toparlayayım gelirim bir iki satır yazarım inşallah:çok üzgünüm:
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum şu an çünkümafoldumben

allah rahmet eylesin. çok üzücü
eşinize ve size bol sabır versin rabbim

hepimiz tek yürek olup hafifletecegiz acısını arkadasımızın inşallah allahım sen sabır ver

senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....

başın soğolsun inan bana acını içimde de hissettim rabim herşeyin sabrını dayanma kuvettini verir.allah yardımcın olsunsenağlama

X