- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
-
- Konu Sahibi Dolcissimo
aynen katılıyorum sizeSerdar beye 2 yıl önce ameliyat oldum. Revizyon değil ama hiç memnun değilim. ben de revizyon için doktor arıyorum.
bende 15 gün sonra ameliyat olacagım. acaba neyden memnun olmadınız ne gibi bır sorun oluştuSerdar beye 2 yıl önce ameliyat oldum. Revizyon değil ama hiç memnun değilim. ben de revizyon için doktor arıyorum.
İlk başta çok eğri geldi ama şimdi yanilmisim gerçekten şişlikten dolayi eğri duruomus serdar bey gerçekten çok iyi bi doktor şimdi o şişlik indi birazi burnum bu hali ile bile güzelbende 15 gün sonra ameliyat olacagım. acaba neyden memnun olmadınız ne gibi bır sorun oluştu
İlk başta çok eğri geldi ama şimdi yanilmisim gerçekten şişlikten dolayi eğri duruomus serdar bey gerçekten çok iyi bi doktor şimdi o şişlik indi birazi burnum bu hali ile bile güze
tesekkur ederim :) sakıncası yoksa resmini görmem mümkün mü
Tabiki özele atıyorum önceki sonraki halimi
Serdar beye bırak gerçekten doğal yapıcak zaten çok kalkik burnunu özel istek üzerine yapıyor :)gerckten çok güzel olmuş :) benim tek korkum burun ucumun kalkık ve sivri olması doktora tekrar söyleyeceğim umarım öyle olmaz :)
Serdar beye bırak gerçekten doğal yapıcak zaten çok kalkik burnunu özel istek üzerine yapıyor :)
Merheba ben iki ay önce serdar beye revizyon ameliyatı yaptırdım. Çok mutluyum şiş olduğunu söylemesine rağmen bence çok güzel istediğim gibi kalkık ve de doğal çok rahat güvenebilirsinizmerhaba arkadaslar,
ben malesef 4.ameliyatımı olcam revizyon ilk 3ü aynı dr yaptı serdar beye revizyon olmayı düşünüyorum nolur serdar beye revizyon olanlar benle irtibata geçsin adminler nolur başlığı silmeyin serdar öztürk hakkında 374 sayfa yazıyo ve hepsi dağınık kaçı revizyon bilmiyoruz bu başlığı silmeyin
Merheba ben iki ay önce serdar beye revizyon ameliyatı yaptırdım. Çok mutluyum şiş olduğunu söylemesine rağmen bence çok güzel istediğim gibi kalkık ve de doğal çok rahat güvenebilirsiniz
Serdar bey neyi doğal yapıyor anlamadım. Fotoğraflarımı görmenizi isterimSerdar beye bırak gerçekten doğal yapıcak zaten çok kalkik burnunu özel istek üzerine yapıyor :)