• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SERÇE

QUEENofTURKEY

Garson masa iyi, manzarayı değiştir.
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
3.816
7.460
88
32
Arkadaşlar uçamayan ( sanırım kanadı kırılmış ya da bir şey olmuş kanadına görünürde bir şey yok gb ) Serçe için ne yapılabilir? Eve aldım kutuya koydum şimdilik evde zaten kuşum var onun yeminden verdim yemedi ekmek verdim onu yedi. Suyu da içti. Beni görmediği zamanlar kutuda tık tık sesleri geliyor dolaşıyor beni görünce pusuyor. Çocukların elinden aldım çok korkutmuşlar. Öneriniz var mı acil?

:-( serçe değil mi

Eklentiler

• IMG-20170621-WA0028.jpeg
    IMG-20170621-WA0028.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG-20170621-WA0026.jpeg
    IMG-20170621-WA0026.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20170621-WA0021.jpeg
    IMG-20170621-WA0021.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG-20170621-WA0019.jpeg
    IMG-20170621-WA0019.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
Evet serce yarin bir veteriner hekime goturebilirsiniz belediyeletin hayvan rehabilitasyon merkezlerinde veteriner oluyor tahmiben bulundugunuz ildede vardir gotururseniz yardimci olurlar diye düşünüyorum

Veterinere götürün baksınlar kanadına, yazık hayvana, çok üzülüyorum kuşlara, koca betonların arasında iki tane anca oluyor, onları da çocukların bazısı meraktan, bazısı şiddet eğiliminden hırpalıyor:KK43:((

Son düzenleme:
Evet serce yarin bir veteriner hekime goturebilirsiniz belediyeletin hayvan rehabilitasyon merkezlerinde veteriner oluyor tahmiben bulundugunuz ildede vardir gotururseniz yardimci olurlar diye düşünüyorum
Ay inşaALLAH ya bize yakın veteriner var kapalı şu an yarın götürsem bakarlar sanırım de mi

Veterinere götürün baksınlar kanadına, yazık hayvana, çok üzülüyorum kuşlara, koca betonların arasında iki tane anca oluyor, omları da çocukların bazısı meraktan, bazısı şiddet eğiliminden hırpalıyor:KK43:((
Hayvanın çekmediği eziyet kalmamış uçsun diye duvardan bile atmışlar. Kuşlar konusunda çok hassasım zaten :-(

Hayvanın çekmediği eziyet kalmamış uçsun diye duvardan bile atmışlar. Kuşlar konusunda çok hassasım zaten :-(

Kuş sesleri ile uyanmak çok güzel, olduğum yerde rengarenk kuşlar var, onları görünce içim açılıyor , bak aşağıya ekledim bir tane bak bak mutlu ol yani.

Çok üzüldüm kuşa ya:KK43:(

Eklentiler

• IMG_2124.JPG
    IMG_2124.JPG
    44,4 KB · Görüntüleme: 94
Ay inşaALLAH ya bize yakın veteriner var kapalı şu an yarın götürsem bakarlar sanırım de mi
Tabi bakarlar.

Serçe et de yiyor o yüzden normal yeme Burun kıvırmıştır.

Kedi maması bulabilirseniz, ondan verin.
Yoksa haşlanmış yumurta, ekmek maması.

Sıcak tutun, hekim yarın gerekli müdahaleyi yapar.

Şişe kapağında su da koyun yanına

Kiyamam yazik ya kanadi incinmis olabilur evet gotururseniz ilgilenirler ilgilenecdk kimseyi bulamazsaniz bulundugunuz ilin HAYTAP numarasini bulun arayin onlar yardimci olurlar

Kuş sesleri ile uyanmak çok güzel, olduğum yerde rengarenk kuşlar var, onları görünce içim açılıyor , bak aşağıya ekledim bir tane bak bak mutlu ol yani.

Çok üzüldüm kuşa ya:KK43:(
Ben de sabah uyanınca erken camı açarım seslerini dinlerin :-(

Kiyamam yazik ya kanadi incinmis olabilur evet gotururseniz ilgilenirler ilgilenecdk kimseyi bulamazsaniz bulundugunuz ilin HAYTAP numarasini bulun arayin onlar yardimci olurlar
Çok sağ ol canım ben bilmiyordum bu haytap ı falan yarın arayacağım ya da götüreceğim :-(

O kendi yer içer ama sıcak tutmaya bak onu yoksa ölür. Kuru ot dal yaprak serseydin keşke. Biz de bulmuştuk zamanında. Kutusunun içine ampul koymuştu babam. Bi gün açtığımızda lambanın altına tünemiş sıcak diye.

O kendi yer içer ama sıcak tutmaya bak onu yoksa ölür. Kuru ot dal yaprak serseydin keşke. Biz de bulmuştuk zamanında. Kutusunun içine ampul koymuştu babam. Bi gün açtığımızda lambanın altına tünemiş sıcak diye.
Gündüz doğal hayatını aramasın diye balkona koydum akşama doğru eve aldım üşümesin diye . siz ne yaptınız hasta mıydı iyileşti mi

Tabi bakarlar.

Serçe et de yiyor o yüzden normal yeme Burun kıvırmıştır.

Kedi maması bulabilirseniz, ondan verin.
Yoksa haşlanmış yumurta, ekmek maması.

Sıcak tutun, hekim yarın gerekli müdahaleyi yapar.

Şişe kapağında su da koyun yanına
Ay canım çok sağ ol direk vereceğim ekmek yedi sadece onu da bitirdi lüzum benim

Back