Çok tesekkur ederim canım gecen yarismada 5.ydin gozumden kacmadin gecen yarista oyum senindi
Duzgun etiketle@YUMURCAK
@soocute
@sdktm
@msg38
@GiMUm
@Eses07
@Keti34
@placebo2222
@minnakkelebekim
@Samire tmv
@Hayatinanlamisensin
Oy verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim .
1. Olamasamda onure ettiniz beni.Oy veren elleriniz dert görmesin.
Aynı anda aynı şekilde etiketlemişiz,ikimizde başına kalp koymuşuzDuzgun etiketle
Benim tamamda senin etiketle olmamıstı canim bi el ativer düzelt yoksa hayranlarin duymicak tesekkurunuAynı anda aynı şekilde etiketlemişiz,ikimizde başına kalp koymuşuz
Benimkiler neden kırmızı değil,yine beceremedim miDuzgun etiketle
Kalpten sonra bosluk birak sonra yaz kimi etiketliceksen yoksa olmazBenimkiler neden kırmızı değil,yine beceremedim mi
Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.Kalpten sonra bosluk birak sonra yaz kimi etiketliceksen yoksa olmaz
Rica ederim canim ne demekYaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.
Teşekkür ederim canımEnnnn begendigimdi
Hayır, tabiki tebrik etmeyeceğim bu görevimi sabah kalkar kalkmaz yaptım çünkü
Teşekkür ederim vuslatcım ..
Bence de hiç yakışmadıGörüyorsun değil mi? Beni nasıl ekarte etmeye çalışıyor. Birde guru üye olacak.hiç yakışıyor mu yazık yazık. Nevreste ben sana 3 oy vereyim de 1.ol benim canım sağ olsun 3.de olurum
Tekrar teşekkürlerAma çok guzeldi :) ve farkliydi. Eline koluna sağlık
Nevoş merdanen gelmişYeni smile gelmiş
Sabah naniş ablasını tebrik etti şimdide ben nanişimi tebrik ediyorum . Sebebimi ? Burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46292954/
Evet, sona kadar gitmeye üşendiler belkideTeşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldusunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı .
Eline sağlık tebrik ederim
Gördüm şimdi, büyük başarı gerçekten
Sabah naniş ablasını tebrik etti şimdide ben nanişimi tebrik ediyorum . Sebebimi ? Burda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/46292954/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?