En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda oyumu cok begendigim 88prenses22 arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu manolya1458 in sekerparesi @Zelifme nin kadayıfı -VUSLAT- ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim
88prenses22
zey-mur
Mazef
manolya1458
kanadali35
@Memfis
kedicelik06
Tatlimafya
@Alice LIDDELL
eshma
GoldenVenus
beyaz_su
marvelgirl
CadiKelebek
LilYumiyum
Sevcan_34
H hawadeniz
Zehrayenihayat
@Cannibal
S sevil4321
Gurbetcisu
Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım

Son düzenleme:
@YUMURCAK
@soocute
@sdktm
@msg38
@GiMUm
@Eses07
@Keti34
@placebo2222
@minnakkelebekim
@Samire tmv
@Hayatinanlamisensin

Oy verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim .
1. Olamasamda onure ettiniz beni.Oy veren elleriniz dert görmesin.
Duzgun etiketle

Kalpten sonra bosluk birak sonra yaz kimi etiketliceksen yoksa olmaz
Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.

Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.
Rica ederim canim ne demekbegenmene cok sevindim tesekkurlersen 6.oldun dimi birakma bu isin pesini senin teorine gore 5.yarismada birinci oluyosunbendemi denesem senin taktigini bakarsin bidahaki yarista 1.olurum

Teşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldu sunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı .
Eline sağlık tebrik ederim

Bence de hiç yakışmadı
Ama çok guzeldi :) ve farkliydi. Eline koluna sağlık
Tekrar teşekkürler
Yeni smile gelmiş
Nevoş merdanen gelmiş
güzelmiş

Evet, sona kadar gitmeye üşendiler belkide Yine de keskin gözlü olanların gözünden kaçmamış
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…