Evet arkadaşlar yarısmamız bitti sonunda oyumu cok begendigim 88prenses22
arkadaşımizın çıtır halka tatlısına verdim ama 1 oy kullanmak cok zordu manolya1458
in sekerparesi @Zelifme nin kadayıfı -VUSLAT-
ın baklavası oy vermek istediklerimim arasındaydı aeben
ablama oy vermeye gerek yoktu cunku oyların masallahi vardi. Bu arada tebrikler canim 88prenses22 zey-mur Mazef manolya1458 kanadali35 @Memfis kedicelik06 Tatlimafya @Alice LIDDELL eshma GoldenVenus beyaz_su marvelgirl CadiKelebek LilYumiyum Sevcan_34 Hhawadeniz Zehrayenihayat @Cannibal Ssevil4321 Gurbetcisu Safistd
Bana oy vererek destek oldugunuz icin oylarinizla beni ilk katıldığım bu yarısmada 2. Yaptiginiz icin HEPİNİZE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİMBeğenmeniz o çok değerli tek oyunuzu bana vermeniz icinde ayrıca tesekkurler ablalarım2-3 kisi dışında pek tanidigim yok ama hepinizle tanismak Gül Tatlımdan hepbirlikte yemek isterdimfikir olabilmissem ne mutlu bana. Burda yabancılık çekerken İlk katılımımla 2.olmak çok mutlu etti beni oylarınız moralimi cok düzeltti o kadar baklava arasından 2.olmak cok sevindirdi cok sağolun ABLALARIM,Arkadaşlarım
Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.
Yaptım canım şimdi teşekkür ederim uyarın için.
Seni de tebrik ederim canım.İlk defa katılmana rağmen 2.oldun.Gerek sunumun gerek çekimin çok güzel olmuştu.
Teşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldu sunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı .
Eline sağlık tebrik ederim
Görüyorsun değil mi? Beni nasıl ekarte etmeye çalışıyor. Birde guru üye olacak. hiç yakışıyor mu yazık yazık. Nevreste
ben sana 3 oy vereyim de 1.ol benim canım sağ olsun 3.de olurum
Teşekkür ederim vuslatcım ..
Son gün tatlını sunman bence senin için şanssızlık oldu sunumun çok güzeldi tarifinde . Pek gören olmasada sende benim gibi tek açmıştın baklavanı .. Senin tarifini ilk 3 içinde görürüm diyordum olmadı .
Eline sağlık tebrik ederim