Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
şimdi bu yarışmadan sonra bir daha yarışma olmayacak mı :26:

Ooyoyoyyy ben bunları ne yaparım Elossam'm valla da billada yerimmm ama ondan sonras Allah Kerim derim tabi diyebilirsemellerine sağlık canım benim

canımsınn çok teşekkür ederim,gel buyur ben sana aynından yapi kuzumm

Vay vayy vayyy.... Ellerine saglık canım,neffiss görünüyor...

Allahım bitsin artık bu kategori,tatlı yiye yiye kilo alacağım

teşekkürler hayatım,kabak tatlısı kilo yapmaz sınırsız ye gitsin:)

Elossa demiştim evet ben kabak tatlısı demiştim :111:Yerimmm
Ellerine sağlık canım ya

ehehhee buyur hayatım hepsi feda

arzum önde, arzum önde, arzum önde:))))))))))))
Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani
Tatlılar bu kadar güzel olunca ziyaretçiler de çok oluyor galibaÇok başa baş bir yarış

Evet Mailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..

Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler

Heyecanını tahmin edebiliyorumHakkınız da hayırlısı olsun
Doğum gününüz de şimdiden kutlu olsun

Buralar ne kadar sessiz sakindi kaç gündür , son gün patlaması bu olsa gerek

Hmmm ya da ben daha bu sabah oyumu kullandım , sevenlerim kitleler halinde takipte

]Valla bu bir yarışma,her an ne olacagı belli olmaz ama yani ben birinci olmayı çok isterim tabiki..Ne yalan söyliyim yani
Evet Mailling mi yapıldı diyecegim ama bana mail gelmedi :44: Başa baş gidiyor evet,benim kalbim dayanmıyor güm güm atıyor..
Açıkcası 10 Nisan Dogumgünüm..Bana çok güzel bir hediye olur birincilik ve Kadınlar Kulübünden alacagım Pro üyelik ve hediyeler [/QUOTE]

=arzum77;29653142]Çok teşekkür ederim İnşallah akşam saat 22.09 dan sonra daha bir heyecanlı ve mutlu bir şekilde
kutlama yapacagım Hayırlısı

Dileklerin duaların kabul olsun canım.....

Son düzenleme:
Hadi inşallah,oyun bana ugur getirir..
İçli köfte hediyem hala geçerli

İnşallah canım , hayırlısı

İçli köfte bana çıkmasın yaa , şöyle diyette olmayan iki dirhem bir çekirdek birine çıksın da , lokmalarını saymadan rahat rahat yesin .

İnşallah canım , hayırlısı

İçli köfte bana çıkmasın yaa , şöyle diyette olmayan iki dirhem bir çekirdek birine çıksın da , lokmalarını saymadan rahat rahat yesin .

Valla çekiliş yapacagım,kime çıkarsa ona gönderecegim,şans

Sana çıkarsa sende buzluga atarsın misafirin gelirse ikram edersin,fenamı

doğum günün şimdiden kutlu olsun canım. kazanırsan güzel bir isabet olur

Valla çekiliş yapacagım,kime çıkarsa ona gönderecegim,şans

Sana çıkarsa sende buzluga atarsın misafirin gelirse ikram edersin,fenamı

Bana cikarsa, valla gondereceksin yurtdisina karismam soz verdin:) artik ozel kurye ile gonderirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…