- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
tabiki oylar gül tatlısına :):) arzucum çok güzel bi şahaser yapmışsın emeğine sağlık :)
Oyum Şam tatlısına gitti. Bahtın açık olsun azerincim
Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...
Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım
Konu nedir bilmiyorum ama seni kızdırdığına göre ciddi birşeyler olmuş yine.
Dediğin gibi hiçbirşeyi tadında bırakmayı bilmiyoruz, yarışma fikrini ilk ortaya attığında biliyorum ki hem eğleneceğimiz, hem tatlı bir rekabet içinde olacağımız hoş yarışmalar olacak diye düşünmüştün, kimilerinin zannettiği gibi sana bir kazanımıda yok ama bunu bilen biliyor, iyi niyetle açılmış bir yarışmaydı fakat biz kadınlar yine yaptık yapacağımızı değil mi?
Her an takip edemesemde fırsat buldukça girip yarışan leziz yemekleri görünce keyiflendiğim bir yarışmaydı, birinci olanı hem teşvik edici hemde kk'den bir hatıra amaçlı gönderilen hediyelerse ayrı bir güzeldi, ucunda binlerce lira para ödülü olsa kimbilir neler olurdu düşünemiyorum, amaç hırs olmamalıydı, keyif almak, tatlı tatlı rekabet olmalıydı.
Bitiyor olmasına üzüldüm, tüm yarışanların ve senin emeklerine sağlık Kazen.
Tesekkur ederim kurabiyembu arada bana oy veren Chelzy, EftenPuften, greenjade, HayyaL, Meg, mrs.who, okypete, Surrender e de coooooooooook tesekkur ederim
umarim oylarinizin bilezikle ilgisi yokturbi daha soyliyim saka yaptiydim saka
Valla ben oyumu verdiğimde böyle bir vaadin yoktu..
Amma yine de ''bilerzik'' hediye etmek istersen,kabul edebilirim galiba
Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...
Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım
bilerzik senin kopegin olsun Meg im bebekim al
Çok teşekkür ederim Şekerleme şekercimmm
Pek de havalı bişey bu be
oyle kiydim paraya Meg ime feda olsun
O halde kargoya ne vakit veriyosun bileziğimi
(yükə nə vaxt verirsən)
Oyyy benim canımmmm
himmm sey seyyyyyben olsam dukkan sizin bebekim ama heruf aramizda kalsin cimri biraz:101:
bu arada azericeye bayildim
şirniyyat
kiz sen bunlari google da mi ceviriyosunilk defa boyle duzgun azerice yazan goruyorum da
Benim kızkardeşimin eşi de Azeri ama şu an burda olmadığından,Gugıl Amcaya rica ediveriyorum evet:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?