Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
kızlar topiği geyiğe çevirdik iyice

şimdi mune apla gelip şutlayacak bizi

Burda dönüyo bu geyik şekercim
Annene selam söyle bizden

ben gıdıyım bıseyler yıyım oyle tekrar okuyayım en ıyisi.. amaannn bırakıyım ben dıyetı mıyetı dimi :))))))))
gidiyim futtağıma :)) yapıyım burdakı tatlıların hepsını artııııııı bıde kabak tatlısı şöyle tahınlı cevızliiiiii... sizde gelın hepiciginiz bana. tatlıları yerkene o kazene de foto yollarız, kafamı karıstırmak neymıs görsün

sarma da yapcam gelın heeee

öyle öyle
ki zaten şimdi ki kızların formülü nasıl ama evlenene kadar kaynanaya bir melek gibi gösteriyorlar kendilerini sonra evlenince bir dişi panter gibi dişlerini çıkarıyorlar

şimdiki kızlar çoh ahullu

aaaaaa kız şu tabaktaki kabak tatlısını kap gel tmm işte

zafer senin

Sahi söyle :26:
Oluyorum demi 1.
Allahım çok şükür
Beni siz arkadaşlarım yarattınız sağolun varolun

Tübe tübeeeee

Oyumu gül tatlısına verdim. Ne kadar güzel gözüküyor, tadı da öyledir eminim. Ellerine sağlık. Başarılar dilerim herkese.

Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...

Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım

Eee, büyüklerinden ne gördülerse onu uyguluyolar..

Güzel tarifler alıyoduk işin aslı. Bence hırs yapanlar diskalifiye olsun. Siz bile kimin hırs yapıp yapmadığını anladığınıza göre. Varmış bu işin aslı.

Oyumu gül tatlısına verdim. Ne kadar güzel gözüküyor, tadı da öyledir eminim. Ellerine sağlık. Başarılar dilerim herkese.

Ayy canım benimmm...Sen tatlısın senn..o tatlı neki
Valla tadısa görüntüsüde çok güzeldir,ben yaptım diye söylemiyorum yiyen herkes öyle söyledi..

Teşekkür ederim,oy veren parmakların dert görmesin

Yarışmalar bu yarış ile son bulacaktır. Ciddi olarak kabak tadı verdi olanlar...

Hiç bir şeyi tadında bırakamıyorsunuz neyin hırsı bu anlayamadım
benim krem karamel yattı desenize.
hoş zaten üşeniyordum yapmaya..

o ara oyumuda kullandım.
künefe şam tatlısı;
ikisi arasında kaldım.
.kararsızlık feci bir şey caaanımmmm
en iyisi şöyle yapayım ben..
portakalı soydum,başucuma koydum dumaduma dummmmm.
şam tatlısıııııııııııı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…