Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Grip tüketti beni miniğim,inan ciğerim söndü diye düşündüm.Derin nefesi bırak,nefes alamadım. O yüzden çok arada geliyorum,bakiyorum soran eden yok,cikiyorum Özledim ama
Çok şükür iyiyim ödevleri bitirdik Çanakkale zaferi ile ilgili pano çalışması hazırladık .Şimdi çamaşırları atıyorum bir yandan da size bakıyorum
Sen nasılsın?Dişin nasıl oldu ağrı var mı hala
Çok şükür iyiyim ödevleri bitirdik Çanakkale zaferi ile ilgili pano çalışması hazırladık .Şimdi çamaşırları atıyorum bir yandan da size bakıyorum
Izgara yaptım leş gibi koktuk sırası ile çocukları duşa aldım son numara geldi şimdi sıraya onu duşa alıp sonra sütünü verip kendim girmek amaç insallah hedefe ulaşırım sonra da çamaşır asip
Formalarını ayarlayacagim..bu arada son kez oğlana kitap okutman lazım