- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Yarına 75 yaparız :))Yok mu arttıran![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarına 75 yaparız :))Yok mu arttıran![]()
İnşallahYarına 75 yaparız :))
Sagol canım, neyseki bişey olmadı. Bebek dogunca çok dikkat etmem lazımGeçmiş olsun canım![]()
Hasta mısın cook geçmiş olsun ben kardesin var gelmiyorsun sanmıstımGrip tüketti beni miniğim,inan ciğerim söndü diye düşündüm.Derin nefesi bırak,nefes alamadım. O yüzden çok arada geliyorum,bakiyorum soran eden yok,cikiyorumÖzledim ama
![]()
Sağol canımHasta mısın cook geçmiş olsun ben kardesin var gelmiyorsun sanmıstım
Bende aynı durumdayım tam gecti derken özlemis geri geldi banaSağol canım♥Rahatsızım,grip beni çok sevdi bu yıl.
6 -7senelik gribi 1 yılda olmak nedir ?Bende aynı durumdayım tam gecti derken özlemis geri geldi bana![]()
Yaz geliyor inşallah toparlarız bir daha hasta olmayız6 -7senelik gribi 1 yılda olmak nedir ?İyi olduğum günler sayılı
![]()
İnşallah inşallah. Hem Allah dermansız hastalık,dert vermesin.Yaz geliyor inşallah toparlarız bir daha hasta olmayız
Amin canımİnşallah inşallah. Hem Allah dermansız hastalık,dert vermesin.
Netim yoktu giremedim ama galiba yapamayacam hafta içi çok yoğunumDiğer tatlılar ne zaman gelecek
@_Bayankus_
@_CaNanSu_
@deynepnaz
@Lunya
@Bevvab
Minik Duduklu Tencere
-VUSLAT-
@Emira SY
@alimiyon
Jenna16
Zipzip- sanki bugün ekliyordun:)
@Sabr-Sukur-Dua
@N e V a
@kaRamMell
@ME118
NAVLEE
@Belkibiumut
@Lilimam25
Peki ben yerimde mi sayacağımGörüşürüz ablacım ❤
800 mesajı 1 haftada eritirim![]()
Tabiki yerinde saymazsınPeki ben yerimde mi sayacağım![]()
Aynen canım Allah kolaylık versinSagol canım, neyseki bişey olmadı. Bebek dogunca çok dikkat etmem lazım![]()
Aaaa sormamız mı gerekiyor kaç gündür bakıyorum gelmiyorsun,akışta görüyorum:)Diyorum demek muhabbetin daha koyu olduğu yerleri varGrip tüketti beni miniğim,inan ciğerim söndü diye düşündüm.Derin nefesi bırak,nefes alamadım. O yüzden çok arada geliyorum,bakiyorum soran eden yok,cikiyorumÖzledim ama
![]()
Hadi yarışalımTabiki yerinde saymazsın
Ben ekstra 800 yazarım![]()