- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Pespeseyiz bende 13.cuKendimi de tebrik edeyim 14. olmuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pespeseyiz bende 13.cuKendimi de tebrik edeyim 14. olmuşum
Bende iyiyim işleri bitirdim öyle bakınıyorumİyiyim tatlım, sen nasılsın
EvetPespeseyiz bende 13.cu
Kimse üzmedi sen yoksun diyeydiKim üzdü seni bakayım
Oyy ablasının gülü Nasılsın canım❤Kimse üzmedi sen yoksun diyeydi
Elhamdülillah ablam sen nasılsın gittimi kızın :)Oyy ablasının gülü Nasılsın canım❤
Şükür canım ben de iyiyim Yarın oy kullandıktan sonra gidecek:)Elhamdülillah ablam sen nasılsın gittimi kızın :)
Allah iyilik versin çok selam söyle okuyor değilmi üniversitede bölümü ne :)Şükür canım ben de iyiyim Yarın oy kullandıktan sonra gidecek:)
Hepimize tatlım, söylerim Evet canım, halkla ilişkiler okuyor:)Allah iyilik versin çok selam söyle okuyor değilmi üniversitede bölümü ne :)
Sondan 7.ciyim @
Sondan 13. ben deSondan 7.ciyim @
Bende eşime sordum menemen dedi
Oh ne güzel bizimkiler de menemenle doysalar keşkeBende eşime sordum menemen dedi
MaşaAllah Rabbim yolunu bahtını açık etsin :)Hepimize tatlım, söylerim Evet canım, halkla ilişkiler okuyor:)
Yeni kategoride varmısın :)Sondan 13. ben de
Amin canım benimMaşaAllah Rabbim yolunu bahtını açık etsin :)
Oyalamayan, kolay bir kategori olursaYeni kategoride varmısın :)
Tesekkur ederim vuso kismet artikAllahim kaybedeceksem de arada cok fark olsun diyesim var ama en son onu dediyimde yasmin bana 100 oy mu ne fark attiydiİyiyim şükür kuzum, sen nasılsın seni ve @deynepnaz ı da tebrik ederim İkinizden biri 2. bakalım kim olacak
Baciii nasılsınOyalamayan, kolay bir kategori olursa