- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
adam uyanacak ya kikirtimaKk şöbiyete sahip çık, şöbiyet oyum feda olsun sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam uyanacak ya kikirtimaKk şöbiyete sahip çık, şöbiyet oyum feda olsun sana
Ben şahidim:)
Kapi dışarı gibi bişey sen ne anlattın peki abi ben çok ankamlandirimamm böyle şeyleriabla ne anladın bundan ? : ))))
Yani ben taş kalpliyim mi dedi kazen bunu mu demek istedin nasıl abla sana benzedimmiTaş duvar modeli
Kapi dışarı gibi bişey sen ne anlattın peki abi ben çok ankamlandirimamm böyle şeyleri
Bak yazarken bile Elim ayağım dolandı
Kapı gibi kanıtlarımız var:)Bizzat ben şahidim..
Buda kanıtı Haa bu arada "yapacağız " derken bazı fotoları benim çekmem gerektiği için çoğul kullandım...
Eki Görüntüle 2250780
Baktım geç kalıyor en son mesaj attım
Eki Görüntüle 2250784
Taş gibi görünsenizde arkasında kocaman yürekli bir adam var:)hadi biraz beyin fırtınası yapalım....
argo bir deyim bu !
Aynı esim gibi sık yemin ederim esinde telefonun evirip çevirip bakar böyle şeylere şasi bakar uakin bakar olmadi sayfa değiştirip tekrar bakarÜç boyutlu mu diye gözümü şaşı da yaptım bişey göremedim
Bizzat ben şahidim..
Buda kanıtı Haa bu arada "yapacağız " derken bazı fotoları benim çekmem gerektiği için çoğul kullandım...
Eki Görüntüle 2250780
Baktım geç kalıyor en son mesaj attım
Bu 3 değil 53 harfli oldu sanki ( emojide bir harf )Taş gibi görünsenizde arkasında kocaman yürekli bir adam var:)
Duvar bu buna konuşhadi biraz beyin fırtınası yapalım....
argo bir deyim bu !
Bence öyle harf sayısına gerek yok:)Bu 3 değil 53 harfli oldu sanki ( emojide bir harf )
Lisa nin bitiyor :))nevreste pilin bitiyor
Tacizciiiiiiiii yazınAçıklama olarak ne yazalım
Duvar bu buna konuş
Hulusi KentmenTaş gibi görünsenizde arkasında kocaman yürekli bir adam var:)
Aynen öyle:)Hulusi Kentmen