- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Aynen canım daha cokÇok varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım daha cokÇok varmış
Bildiklerim derkenBirTutamMutluluk20 yarışmadan kendi isteğin ile çekilmezsen bildiklerimi anlatırım ....
Asla tehdit değil
buradayım, yine bir yenilgi ile yeni kategoriyi bekliyorum
Bence cümle aleme evin yayintili halini gösterecek topiktekiBildiklerim derken
Olsun ve gülüm belki zafer bekliyordur bizi bir dahakine söylemesi bile güçburadayım, yine bir yenilgi ile yeni kategoriyi bekliyorum
Erkekler bu konuda bize göre daha düz kuzum. Ama şefkat varsa sevgi vardır unutma :)Aklıma geldi sevgi açlığı diyince geçen kızım eşime soruyor beni seviyor musun kızım da siiiiyom diyor
Bir daha soruyor kızım yine aynı şeyi soyluyor
Bunu fırsat bilip mutfaktan seslendim neden soruyorsun diye
Anladı benim hangi yola cikacagimi gülerek duymak istiyorum dedi
Demekki herkes duymak isteyebiliyor Muş dedim E Evvab
Balığı da Kazene tutturacaksın değil mi Bir yandan yemek yapıyorum, bir yandan dikizliyorum burayıAbi deme böyle
memlekete gelince uğrayın lütfen balık yiyelim
O seve seve tutarki memleketinin sazanını iyi bilirdir bizde yengemle salata yaparız benim herifde mangalı yakar
Balığı da Kazene tutturacaksın değil mi Bir yandan yemek yapıyorum, bir yandan dikizliyorum burayı
Ehehe gerek yok isimi saglama aldim minigimazerin konularını gizle bari
Sonuna kadar savaşacağım diyorsunEhehe gerek yok isimi saglama aldim minigim
OyleSonuna kadar savaşacağım diyorsun
Ya kapı dışarı ederse ben kankim olmadan ne yaparım[/
Oyle
İsyan cikarirsiniz minigim prostesto edersiniz ben gidersemYa kapı dışarı ederse ben kankim olmadan ne yaparım
Ne gidemezsin biyereİsyan cikarirsiniz minigim prostesto edersiniz ben gidersem
Ben yemek topigidne istifami başarımİsyan cikarirsiniz minigim prostesto edersiniz ben gidersem
Ne gidemezsin biyere
Heheeeyt arkidislerim yaBen yemek topigidne istifami başarım
Bikaç sayfa atlaya atlaya beğeniyorum yok olacak gibi değilLilimam yetisemedin mı :)) yeni msjlara