En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Olmamalısın sanki, patron Galatasaray'lı, benim boyum kadar özel yapım bir zıpkını var, gs tezahüratı yapmayanı zıpkınlıyorhepimiz gsli olduk, sor ama takımda kimler var sıralayamam, o derece gsliyim:))
Çok isterdim fakat eşimle tek paylaşımımız maç izlerken şimdi ben galatasaraylı olursam onuda kaybederim iyice nefret eder benden
Patronun anlayış göstereceğini düşünüyorum

Temiz çıkar inşallah rahatlarsin canım

Valla bilmece gibisin, ne yapacaktım da yapmadım kalpten gideceğim şimdi tansiyon 25'e 20, yaşlıyım ben, kalp var bende :))
Abla korkma ya dik dur arkandayiz
Nasil? Kazen oylari almis yurumus.. benim nevzinosta fena sayilmaz... diyerek avutalim kendimizi
Kazen oylari aldi ama yuruyemicek cunki ben onu gecicem
BirTutamMutluluk20 kaynananda gelsin oy kullansın 8 fark var
Onlar olmaz onlar olmaaaz
Onun malzemesi çok diye alan olmamış heralde :) 2. Neyi seversiniz mesela şöbiyet sevmezmisiniz :2:
Gardas bee
Gecmis olsun minigim
Tatlı candır. Diyette olunca hiçbirini sevmiyorum. Şöbiyet sevmeli miyim? hatır için sevilir :)
Kazene inat sev

İnsallah hayırlı haberler olacak
Süpür

Güzel sonuçlar çıkar İnşaAllah canım
Allah razı olsun inşallah çıkacaktır erken teşhis her zaman iyi tabi ki bana sen diş için gittin ne uğraşıyorsun genetik le diyorlar eee sehep genetik problem zaten

Bu genin kalp ve bacakdaki odem görülmesi gibi semptomları varmış bileyim ne olduğunu çaresini ona göre ararim

Herşey güzel olacak benim umudum var

Güzel olacak İnşaAllah canım

Yeni diş mi çıkmıyordu canım

Güzel bir ürün incelmesi geliyor ; anne adayları hariç bu bilgileri doldurabilir mi ?

http://kdnlrklb.com/b2k
Abi şunu merak ediyorum ben bunu tam dolduruyordum adres bilgi isteyince vazgeçtim çünkü eşim bilmiyor uyeligimi gönderioen kargo vs de kk ya dair bişey yazıyor mu yoksa sadece bizim ismimize mı geliyor ürün

ürün inceleme anketini doldurup bana oy vermeyenlere yollamasak mı ki ? İnanın tehdit değil.....
Ben 8-9cu soruya kadar geldim ama sonrasında işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu, sallama yapmayayım diye bıraktım. Uymayan seçeneklerde herhangi bir şıkkı işaretlemede sorun olmazsa tekrar doldururum formu.

ürün inceleme anketini doldurup bana oy vermeyenlere yollamasak mı ki ? İnanın tehdit değil.....
Anladıgım kadarıyla diyette yardımcı bir ürün bu ürünü diyet topiğinde kullansak daha güzel olmaz mı ordakiler farkı daha iyi görecektir,
Ben dolduruyordum ama ailemin burası ile ilgimi bilmediği için yarım kaldı

Kod:
#kadinlarkulubu.com
oyveremeyen=input('Oy vermeyen üyeler : ')
uzun=input('ankete git : ')
otomatikoyver=int(kazen)*int(4)
İkinciolandanoysil=2*(int(kisa)+int(uzun))
print("Alan : {0}".format(ikinciolanüye))
print("Çevre : {0}".format(kazenbirinciolacak))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…