Olmamalısın sanki, patron Galatasaray'lı, benim boyum kadar özel yapım bir zıpkını var, gs tezahüratı yapmayanı zıpkınlıyorhepimiz gsli olduk, sor ama takımda kimler var sıralayamam, o derece gsliyim:))
Çok isterdim fakat eşimle tek paylaşımımız maç izlerken şimdi ben galatasaraylı olursam onuda kaybederim iyice nefret eder benden
Patronun anlayış göstereceğini düşünüyorum
Sinir olmamak elde değil benim eşim de geçen ay is kazası geçirmişti is yerine en yakin hastaneye gitti dogal olarak dikiş yanlış atılmıştı vs tekrar başka Dr a gittik evimize yakin olan ilk bakan yer yapmaliymis öyle dedi
Allah razı olsun inşallah çıkacaktır erken teşhis her zaman iyi tabi ki bana sen diş için gittin ne uğraşıyorsun genetik le diyorlar eee sehep genetik problem zaten
Bu genin kalp ve bacakdaki odem görülmesi gibi semptomları varmış bileyim ne olduğunu çaresini ona göre ararim
Allah razı olsun inşallah çıkacaktır erken teşhis her zaman iyi tabi ki bana sen diş için gittin ne uğraşıyorsun genetik le diyorlar eee sehep genetik problem zaten
Bu genin kalp ve bacakdaki odem görülmesi gibi semptomları varmış bileyim ne olduğunu çaresini ona göre ararim
Abi şunu merak ediyorum ben bunu tam dolduruyordum adres bilgi isteyince vazgeçtim çünkü eşim bilmiyor uyeligimi gönderioen kargo vs de kk ya dair bişey yazıyor mu yoksa sadece bizim ismimize mı geliyor ürün
Ben 8-9cu soruya kadar geldim ama sonrasında işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu, sallama yapmayayım diye bıraktım. Uymayan seçeneklerde herhangi bir şıkkı işaretlemede sorun olmazsa tekrar doldururum formu.
Anladıgım kadarıyla diyette yardımcı bir ürün bu ürünü diyet topiğinde kullansak daha güzel olmaz mı ordakiler farkı daha iyi görecektir,
Ben dolduruyordum ama ailemin burası ile ilgimi bilmediği için yarım kaldı