En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .

pardon databasede yapacaktım yanlışlıkla buraya geldi ...

Yeni diş mi çıkmıyordu canım
Canım sadece diş eksikliği değil diş caprasiligii da var zaten eko falan bunun için isteniyor bizden eko ve kalp için çekilen şeyler hazır olunca ameliyat aşamasına geçilecek

İşin aslı diyet gruplarına öncelik vereceğim... Dolduranlar arasında eleme olacak zaten ...

Rabbim şifa versin kuzum inşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar sağlıklaa

Abi şunu merak ediyorum ben bunu tam dolduruyordum adres bilgi isteyince vazgeçtim çünkü eşim bilmiyor uyeligimi gönderioen kargo vs de kk ya dair bişey yazıyor mu yoksa sadece bizim ismimize mı geliyor ürün

Sizin isminize gelecek kargo

Bildirim gelince el Patron yarismayi kazanmak icin pro‘ luk mu hediye ediyor acaba diye dusundum

6. Takım kaptanıyım isterseniz sorabilirim takımıma

hatta tüm gruplara bu adresi verir misiniz ? Bildiğiniz gibi uyduruk diyet ürünlerine karşıyım ama bu büyük bir firma daha önce özel bölge temizleme mendilininin ürün incelemesi yapılmıştı. Merdiven altı olmadığı için ürün incelemeyi kabul ettik

Sizin isminize gelecek kargo
Anladım abi kk ile ilgili nick vs olmadığı sürece doldurabilirim peki ürün gelmeden önce bilgi verilecek mi kk dan secildigimize dair çok soru sordum ama bunu önceden bilmem lazım tamamını doldurmak için

Anladım abi kk ile ilgili nick vs olmadığı sürece doldurabilirim peki ürün gelmeden önce bilgi verilecek mi kk dan secildigimize dair çok soru sordum ama bunu önceden bilmem lazım tamamını doldurmak için

evet seçilenlere ben mesaj atacağım

Canım sadece diş eksikliği değil diş caprasiligii da var zaten eko falan bunun için isteniyor bizden eko ve kalp için çekilen şeyler hazır olunca ameliyat aşamasına geçilecek
Gerek kalmaz inşallah canım

Tamam olur tüm gruplara yazarım sizin mesajınızı

Gerek kalmaz inşallah canım
Ameliyat olması şart zaten sadece kalp le ilgili bir rahatsızlığı varsa ameliyat ta ona göre önlem alınacak çünkü öndeki ust dişlerin bir tanesi diş etinin içinde gitmesi gereken yöne değilde yana doğru gitmiş onu alacaklar yada yerine surecekler

Lütfen özellikle belirtin merdiven altı bir markanın değil Omega Pharma firmasının 2 ayrı ürünü
Tamam belirtirim abi senin mesajı bulayım,
Inşallah yalnıs anlamazlar abi daha önce ürün tanıtan bir takım kapatılmıstı sıkıntı olmaz değil mi

Yavrum ya diş sorunlarına biz bile dayanamiyoruz küçücük haliyle Allah şifa versin neyse ki bişey anlamiycak ameliyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…