Kod:#kadinlarkulubu.com oyveremeyen=input('Oy vermeyen üyeler : ') uzun=input('ankete git : ') otomatikoyver=int(kazen)*int(4) İkinciolandanoysil=2*(int(kisa)+int(uzun)) print("Alan : {0}".format(ikinciolanüye)) print("Çevre : {0}".format(kazenbirinciolacak))
Canım sadece diş eksikliği değil diş caprasiligii da var zaten eko falan bunun için isteniyor bizden eko ve kalp için çekilen şeyler hazır olunca ameliyat aşamasına geçilecekYeni diş mi çıkmıyordu canım
Anladıgım kadarıyla diyette yardımcı bir ürün bu ürünü diyet topiğinde kullansak daha güzel olmaz mı ordakiler farkı daha iyi görecektir,
Ben dolduruyordum ama ailemin burası ile ilgimi bilmediği için yarım kaldı
Ben 8-9cu soruya kadar geldim ama sonrasında işaretleyebileceğim bir seçenek yoktu, sallama yapmayayım diye bıraktım. Uymayan seçeneklerde herhangi bir şıkkı işaretlemede sorun olmazsa tekrar doldururum formu.
Rabbim şifa versin kuzum inşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar sağlıklaaAllah razı olsun inşallah çıkacaktır erken teşhis her zaman iyi tabi ki bana sen diş için gittin ne uğraşıyorsun genetik le diyorlar eee sehep genetik problem zaten
Bu genin kalp ve bacakdaki odem görülmesi gibi semptomları varmış bileyim ne olduğunu çaresini ona göre ararim
Herşey güzel olacak benim umudum var
6. Takım kaptanıyım isterseniz sorabilirim takımımaİşin aslı diyet gruplarına öncelik vereceğim... Dolduranlar arasında eleme olacak zaten ...
Abi şunu merak ediyorum ben bunu tam dolduruyordum adres bilgi isteyince vazgeçtim çünkü eşim bilmiyor uyeligimi gönderioen kargo vs de kk ya dair bişey yazıyor mu yoksa sadece bizim ismimize mı geliyor ürün
Kod:#kadinlarkulubu.com oyveremeyen=input('Oy vermeyen üyeler : ') uzun=input('ankete git : ') otomatikoyver=int(kazen)*int(4) İkinciolandanoysil=2*(int(kisa)+int(uzun)) print("Alan : {0}".format(ikinciolanüye)) print("Çevre : {0}".format(kazenbirinciolacak))
6. Takım kaptanıyım isterseniz sorabilirim takımıma
Anladım abi kk ile ilgili nick vs olmadığı sürece doldurabilirim peki ürün gelmeden önce bilgi verilecek mi kk dan secildigimize dair çok soru sordum ama bunu önceden bilmem lazım tamamını doldurmak içinSizin isminize gelecek kargo
Anladım abi kk ile ilgili nick vs olmadığı sürece doldurabilirim peki ürün gelmeden önce bilgi verilecek mi kk dan secildigimize dair çok soru sordum ama bunu önceden bilmem lazım tamamını doldurmak için
Amin inşallah canım çok sağolRabbim şifa versin kuzum inşaAllah hayırlı sonuçlar çıkar sağlıklaa
Gerek kalmaz inşallah canımCanım sadece diş eksikliği değil diş caprasiligii da var zaten eko falan bunun için isteniyor bizden eko ve kalp için çekilen şeyler hazır olunca ameliyat aşamasına geçilecek
Tamam olur tüm gruplara yazarım sizin mesajınızıhatta tüm gruplara bu adresi verir misiniz ? Bildiğiniz gibi uyduruk diyet ürünlerine karşıyım ama bu büyük bir firma daha önce özel bölge temizleme mendilininin ürün incelemesi yapılmıştı. Merdiven altı olmadığı için ürün incelemeyi kabul ettik
Tamam olur tüm gruplara yazarım sizin mesajınızı
Ameliyat olması şart zaten sadece kalp le ilgili bir rahatsızlığı varsa ameliyat ta ona göre önlem alınacak çünkü öndeki ust dişlerin bir tanesi diş etinin içinde gitmesi gereken yöne değilde yana doğru gitmiş onu alacaklar yada yerine sureceklerGerek kalmaz inşallah canım
Tamam belirtirim abi senin mesajı bulayım,Lütfen özellikle belirtin merdiven altı bir markanın değil Omega Pharma firmasının 2 ayrı ürünü
Yavrum ya diş sorunlarına biz bile dayanamiyoruz küçücük haliyle Allah şifa versin neyse ki bişey anlamiycak ameliyattaAmeliyat olması şart zaten sadece kalp le ilgili bir rahatsızlığı varsa ameliyat ta ona göre önlem alınacak çünkü öndeki ust dişlerin bir tanesi diş etinin içinde gitmesi gereken yöne değilde yana doğru gitmiş onu alacaklar yada yerine surecekler
Tamam belirtirim abi senin mesajı bulayım,
Inşallah yalnıs anlamazlar abi daha önce ürün tanıtan bir takım kapatılmıstı sıkıntı olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?