En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .

Dün uzun uzun baktım tatlılara :))) bakarken anılarım canlandı, bir zamanlar sevdiklerimi birer birer toprağa vermeden önce, ayrılıkların, hasretlerin araya girmediği yıllarda bayram sabahları kalabalık ailemle yaptığımız bayram kahvaltıları geldi aklıma, o kalabalık ve bereketli sofralarımızın 3 değişmez klasiği vardı, zeytinyağlı sarma, evde açılmış patatesli/ ıspanaklı börek bir de ev yapımı baklava, biz çok sevdiğimiz için yaşlı başlı babaannemiz baklavayı birkaç çeşit açardı, benim favorim burma olandı, o günlere olan hasretimle bir oyum burma baklavaya, bir oyum senin şöbiyete gitti :))) canım çektiğinde milföy hamurundan yapıyorum, hem de elimde eteğimde çoluk çocuk yokken, senin şöbiyet tembelliğimi yüzüme vurduğundan oyumu kaptı

Operim ablakusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum
Allah olenlere rahmet geride kalanlara uzun omurler versinbize guzel gunler yasatan buyuklerimize minnetimiz sonsuz

Operim ablakusura bakma o heyecanla abla yazmayi unutmusum
Allah olenlere rahmet geride kalanlara uzun omurler versinbize guzel gunler yasatan buyuklerimize minnetimiz sonsuz
Amin, aman ne kusuru gülüm, mune denir, abla denir müdür denir, teyze demediğiniz sürece sorun yokteyze derseniz kaçın hahahahahaa

yapar o baksana adama turlu turlu iskenceler yapiyomus
Demeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acaba

Demeeee :)))) arkasından konuşmak gibi olmasın, benim cımbızın ucu hafif yamulmuş, tatlı için aldı gibi gözüküp eşinin etlerini mi didikledi acaba
Ola bilir balik yapacakti o gun balik da temizlemis ola bilir
Ne yapıyormus kacırmısım oraları takıma almıstım ben korksam mı acaba
Benden duymus olma adam uyurkene islak ellerini yuzune suruyomus

Tercih meselesi .Kimine göre de çay alakasız geliyor.Bana kalsa tatlının yanında çay da içerim ,kahve de ayran da ,meyva suyu da ,ne olursa olsun içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…