En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Iki olsaydı güzel olurdu :))
Biraz orda takılıp görüntülenmesini artırmak lazımm
Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)

bebem yok ama bakayım mamana nasılmış

Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)
Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin

Saygilar enisteyeahh iste kazen yakti beni
Daha 4-5 gun var ya
Eze eze hemde utanın utanın
Ben gecicem bi kere kazeni gardasim

Ne demek canım bence birinci olmayı hakediyorsun
Nasip değilmiş canım :) ama senin gibi hem lezzete hem estetiğe bakan birinin oyunu almak bile yeterli cok şükür :) ❤

Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin
Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre

Yaw ilk oyu ben verdim bak hic bana oyle seyler diyo mu
Gardaşlar arasında öyle şeylerin lafı olmaz sen yerini biliyorsun zaten, Emira ile hiç böyle bir konumuz olmamıştı pek muhabbetmizde olmayınca duygularımı ifade ettim :)

Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre
Hepsine bakmadım canım bir senin tarife birde Kirmizi pabuc a baktım diğerlerine sonra bakacagım :))
Mama ile işim olmaayınca cokk ilgimi cekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…