Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)
Bilmiyorumki tektir sanırım :) oranında amacı sanırım diğer yarışmaya bebek maması sponsor şeysi :) fakat şuanda burda yarışılınca oranın göüntülenmesi çok az belki yeni kategori yerine ordan devam edilir
Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)
Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi
Niye sen cevaplıyorsun ben cevaplayacaktım Boşuna mı bakmaya gittim taaa oraya Galiba canımız ister diye korkusundan tıklamayanlar olduYa da akşam gitti ya bildirim ,çoğu akşam girmiyor,sabah ta yatıyorlardır hala,belki akşama doğru çoğalır
Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin
Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre
Gardaşlar arasında öyle şeylerin lafı olmaz sen yerini biliyorsun zaten, Emira ile hiç böyle bir konumuz olmamıştı pek muhabbetmizde olmayınca duygularımı ifade ettim :)
Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre