ŞubatOnu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞubatOnu bilmiyorum
Orası belli olmaz bizim komsunun kv si 100 yaşında hala çok sağlıklı bir yere gitmeye de niyeti yokSağlıklı olmam sağlıksızda yaşamak istemem:)
Ben şimdi bile sağlıklı değilim:)Orası belli olmaz bizim komsunun kv si 100 yaşında hala çok sağlıklı bir yere gitmeye de niyeti yok
Ben de istemem günahım daha fazla olur diyeSağlıklı olmam sağlıksızda yaşamak istemem:)
Bende aynı şeyi söylüyorum valla KV benden daha dinç ve enerji,hayat doluBen şimdi bile sağlıklı değilim:)
Rabbim kimseye muhtaç etmesin,kimseye yük olmak istemem:)Bizim ailede öyle uzun yaşayan yok zaten:)Ben de istemem günahım daha fazla olur diye
Bana yazmışsın Öğrendim şubat
Ben ondan önce ölürüm:)Bende aynı şeyi söylüyorum valla KV benden daha dinç ve enerji,hayat dolu
Nevroşum dediydi, 4 şubat da 28 oldum
Yaşlanmanın da mükafatı var bir takvim yaprağında okumuştumBen de istemem günahım daha fazla olur diye
Aramızda 10 yaş var:)Nevroşum dediydi, 4 şubat da 28 oldum
Valla ne yalan soyliyim bu benimde aklıma geliyorBen ondan önce ölürüm:)
AminBen de istemem yatalak olup muhtaç olmayıRabbim kimseye muhtaç etmesin,kimseye yük olmak istemem:)Bizim ailede öyle uzun yaşayan yok zaten:)
Hayırlısı ne diyelim Allah uzun ömür versin:)Valla ne yalan soyliyim bu benimde aklıma geliyor
Amin inşaallah çok zorAminBen de istemem yatalak olup muhtaç olmayı
Dur ya bizde KV olalım biraz torun sevelimHayırlısı ne diyelim Allah uzun ömür versin:)
İnşaallah ne diyelim:)En erken 15-20 sene:)Dur ya bizde KV olalım biraz torun sevelim
Kendimi,aklimi,vucudumu kontrol edebiliyor ken gitmek tercihim
Herşey bir imtihan Allah hakkımızda hayırlısı olanı versin .AminBen de istemem yatalak olup muhtaç olmayı