Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evine gittik kahnem suratli gitti mutfağa gelmek bitmedi çok güzel fikirlerim olduğundan bir haber kendi çapında trip atıyor bana bana atıyor yanlız bana
Evine gittik kahnem suratli gitti mutfağa gelmek bitmedi çok güzel fikirlerim olduğundan bir haber kendi çapında trip atıyor bana bana atıyor yanlız bana
Senin gelinin de sana öyle derse görürsün
Gençken hep diyorlar ya büyükler sen kv ye bakmazsan ileride de senin gelinin de sana bakmaz diye,ondan aklıma geldi
Bakmasin valla ben ne yaptıysam inşallah benim gelince bana onu yapar ben çok alttan aldım çok fedakarlık yaptım sonra bana yol su elektrik olarak geri döndü
Bakmasin valla ben ne yaptıysam inşallah benim gelince bana onu yapar ben çok alttan aldım çok fedakarlık yaptım sonra bana yol su elektrik olarak geri döndü