En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evine gittik kahnem suratli gitti mutfağa gelmek bitmedi çok güzel fikirlerim olduğundan bir haber kendi çapında trip atıyor bana bana atıyor yanlız bana :KK70:
Kafasını koparmak lazım onun:63:Benim miniğimle uğraşıyor

Evine gittik kahnem suratli gitti mutfağa gelmek bitmedi çok güzel fikirlerim olduğundan bir haber kendi çapında trip atıyor bana bana atıyor yanlız bana :KK70:
Senin gelinin de sana öyle derse görürsün :skandal:
Gençken hep diyorlar ya büyükler sen kv ye bakmazsan ileride de senin gelinin de sana bakmaz diye,ondan aklıma geldi:KK45:

Senin gelinin de sana öyle derse görürsün :skandal:
Gençken hep diyorlar ya büyükler sen kv ye bakmazsan ileride de senin gelnin bakmaz diye,ondan aklıma geldi:KK45:
Bakmasin valla ben ne yaptıysam inşallah benim gelince bana onu yapar ben çok alttan aldım çok fedakarlık yaptım sonra bana yol su elektrik olarak geri döndü :skandal:

Bakmasin valla ben ne yaptıysam inşallah benim gelince bana onu yapar ben çok alttan aldım çok fedakarlık yaptım sonra bana yol su elektrik olarak geri döndü :skandal:
Daha iyi ya az fatura gelmiştir :KK53:

Daha iyi ya az fatura gelmiştir :KK53:
Valla o diri bedenime oldu olan ve o güzel vücudumun üzerindeki basım var ya basım o güzel başımı etini bir güzel yediler :D

Back