En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70: Ev büyük bir de açık alanda, üst kat da boş fazla yakıyor o yüzden kombi:KK43: Neyse az kaldı yaza:)

Niye sevindirik oldun kız:KK70: Ben faturaya bakıp bakıp sövüyorum:KK70:
İlk defa benden yukarı geleni duyunca bir tuhaf oldum kusura bakma abla :KK70:

Çocukluğunu en güzel anılarını hatırlattı benim tatlım dimi abla bundan büyük kriter mi olurmuş :KK53:
Aynen öyle ama kriterlerim daha farklı:70:Öyle yerlere girersek yön değişebilir sen karıştırma:70:

Sen güzel yapamamışsın ben el attım :KK70::KK70:
:70::70:
Sen dur az:53:
Gelip size teessüflerimi fışkırtacağım da telefonun karnı acıkmış, ispat için ekran resmi çektim. Gerçek diyorum o yüzden çektim, klavyemi gösterip kıskandırmak için değil:KK45:Eki Görüntüle 2249285
Niye teesüflerini fışkırtıcan:KK70:
Yani beğeniyorum ama oy verirmiyim bilmem:)
🙄😓😓
İlk defa benden yukarı geleni duyunca bir tuhaf oldum kusura bakma abla :KK70:
Çak o zaman:KK5::KK70:

İyi akşamlar canım nasılsın:KK45::KK45::KK36:
İyiyiz şükür abla çocuğu uyuttum filan anca oturdum ek paket aldım oda bitiyor 🤦🏼‍♀️ Bakınıp kaçmakla yetiniyorum telefon dinlemiyor bu sayede :D bizde oğlanla takılıyoruz tüm gün sen nasılsın abla 23 Nisan hazırlıkları başladı mı

Gerçekten mi:rolleyes::KK45: Öbürleri kötümüydü😣 Uzak çekim yapıyordum genelde ama o doğru:)
Bak tarif demedim sunum dedim:)Tarifin ayrı bir güzel olmuş ,hiç denemedim mutlaka deneyeceğim;)

İyiyiz şükür abla çocuğu uyuttum filan anca oturdum ek paket aldım oda bitiyor 🤦🏼‍♀️ Bakınıp kaçmakla yetiniyorum telefon dinlemiyor bu sayede :KK70: bizde oğlanla takılıyoruz tüm gün sen nasılsın abla 23 Nisan hazırlıkları başladı mı
Allah kolaylık versin canım nasıl gidiyor peki biraz alıştınız mı;)
Başlamadık ama karar verdik:)

Back