Benim susmuyor :)Bana sesli gelmiyor hatta bazen mesaj yazilincada bildirim vermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim susmuyor :)Bana sesli gelmiyor hatta bazen mesaj yazilincada bildirim vermiyor
Evet canım frambuazlı:) Benim de en sevdiğim Kızım ısmarlamıştı gitmeden önce:))Frambuazlı mı o en sevdiğim
Afiyet bal şeker olsun canım benim
Bende bildirim yok sanırımBenim susmuyor :)
Kız evlat candırYazın sırayla yapıyorlardı şimdi arada istiyoruz:)
Aynen bende tireşime aldım
Seninkiler kaç yasindalarEvet canım frambuazlı:) Benim de en sevdiğim Kızım ısmarlamıştı gitmeden önce:))
Benim ekranda bildirim ister misiniz gibi bir sey cikti onayladim, aman Yarabbi dan dun zirt zirt kafam agridi, hemen geri kapattim bildirimiBenim susmuyor :)
Sabahtan beri bildirim gelsin diye uğraşıyordum, geldi şimdi sessize aldımBen sesi kapattım
Arada ihtiyaç olur yoksa çok ötüyor.Olacak gibi değil:)Benim ekranda bildirim ister misiniz gibi bir sey cikti onayladim, aman Yarabbi dan dun zirt zirt kafam agridi, hemen geri kapattim bildirimi
Neyse o zaman hiç kurcalamiyim benBenim ekranda bildirim ister misiniz gibi bir sey cikti onayladim, aman Yarabbi dan dun zirt zirt kafam agridi, hemen geri kapattim bildirimi
7, 12, 15, 20:)Seninkiler kaç yasindalar
Maşaallah canım kocaman oldular7, 12, 15, 20:)
Keşke kazen abi mesajı geri çekmek için geri vites yapsaydı, R yapardımBen kahveyi tatlı şeylerle içemem, eşime onlar
Soda ile içtim, yoksa kahvenin tadını alamıyorum
Yok abla burda bazen 1 -2 saat kac yuz mesaj yaziyoruz, dusunsene 400 bildirim sesiArada ihtiyaç olur yoksa çok ötüyor.Olacak gibi değil:)
Zaten şuan öyle bir durumdayımYok abla burda bazen 1 -2 saat kac yuz mesaj yaziyoruz, dusunsene 400 bildirim sesi
Ben 2 dk dayanamadim 10 bildirime
Ekranda bildirim ister misiniz diye bir buton cikmiyomu bende direk cikti, direk onayladim, direk kapattimNeyse o zaman hiç kurcalamiyim ben
Maşallah Allah bağışlasın7, 12, 15, 20:)
Yok çıkmadı bendeEkranda bildirim ister misiniz diye bir buton cikmiyomu bende direk cikti, direk onayladim, direk kapattim
Giris gelisme sonuc, tavsiye etmem
Bir onu eksik bırakmış zatenKeşke kazen abi mesajı geri çekmek için geri vites yapsaydı, R yapardım
Bence kapat abla kalabalik oldugumuz anlarda yoksa dayanilmaz, sakin zamanlarda acarsinZaten şuan öyle bir durumdayım
Aynen canım, zaman çabuk geçiyorMaşaallah canım kocaman oldular