- 24 Haziran 2015
- 39.924
- 154.666
- 598
Kaç kilo yapacaksinSelam kızlar geçmişi okumuyorum çok yazmissiniz kilo bildirimi yapıp çıkacağım![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilo yapacaksinSelam kızlar geçmişi okumuyorum çok yazmissiniz kilo bildirimi yapıp çıkacağım![]()
Bir an yalnıs yere yazdım sandımSelam kızlar geçmişi okumuyorum çok yazmissiniz kilo bildirimi yapıp çıkacağım![]()
Tesekkur ederim canim düşüceli kankim benimVaktin yok diye yapmadım kanka afiyet olsun
![]()
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar
Sağol ablacım❤ Eklemiştim tarih yazılı kağıdı ama-VUSLAT- gördüm tatlını harika olmuş,ellerine sağlık..
Nick yazılı kağıdı unuttun herhalde haberin olsun canısı .
Sağol canımVay vay vay-VUSLAT- abla beklenen tarif geldi. Sahane görünüyor ellerine sağlık
Nasılsın? hiç ses de etmedin bana![]()
pazarda fiyatlar nasıl acaba bayadır gitmiyorum :/
Hayırlı cumalar
Selam kızlar geçmişi okumuyorum çok yazmissiniz kilo bildirimi yapıp çıkacağım![]()
Yok bana napiyorsun diye seslenmedin dedimSağol ablacım❤ Eklemiştim tarih yazılı kağıdı ama
Sağol canımİyiyim canım❤ Yazdım ya kız buraya konuyu açıyorum diye
![]()
Sağol ablacım❤ Eklemiştim tarih yazılı kağıdı ama
Sağol canımİyiyim canım❤ Yazdım ya kız buraya konuyu açıyorum diye
![]()
Biliyorum kiz buranın da haberi olsun dedim beğeni yaptım diyeBir an yalnıs yere yazdım sandım
Kilo bildirimi 6.takımda canım :)))
HanimKelesimiGetir ablacım ilk resimde var not:)
Tamam canım bende bir an yalnıs yere yazıyorum hatlar karıstı sandım :)))Biliyorum kiz buranın da haberi olsun dedim beğeni yaptım diye![]()
Şöyle bir bakıp çıkman 20 mesajBiliyorum kiz buranın da haberi olsun dedim beğeni yaptım diye![]()
Selam verip konuya daldım canım hemen:))Yok bana napiyorsun diye seslenmedin dedim
Çok güzel olmuş akşamdan beri goturdugune değmiş afiyet olsun![]()
Evet ya ilk resimde varmış görmedim demekki sorry canım ya.
Ben de dedim atladım mı acaba not olan resmi:))Şimdi gördüm fark ettim varmış:))
Evet insan rahatliyor hadi hayırlısı olsun bakalimSelam verip konuya daldım canım hemen:))Sağol kuzum:) Ohh rahatladım konuyu açınca
![]()