- 24 Eylül 2018
- 98.665
- 295.306
- 698
Yok,Lunya dostluğu ne bilsin,o ölsün falan yazmıştı ya :/Lunya şerbet olmamış dedi ona mi dedin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok,Lunya dostluğu ne bilsin,o ölsün falan yazmıştı ya :/Lunya şerbet olmamış dedi ona mi dedin![]()
Heee ölmesin yaşasın çok seviyoruz biz birbirimizi kimse ayıramaz demiYok,Lunya dostluğu ne bilsin,o ölsün falan yazmıştı ya :/
Maşallah bizeHeee ölmesin yaşasın çok seviyoruz biz birbirimizi kimse ayıramaz demi![]()
Ben daha kocaman seviyorum![]()
Tövbeler olsun,o nasıl laf didim![]()
Lunya şerbet olmamış dedi ona mi dedin![]()
Okuyup kacıyorum balım napimm bugün mutfağa giriştim parmaklarımda hal kalmadı
Ovaliyorsun ovaliyorsun çıkmıyor muOkuyup kacıyorum balım napimm bugün mutfağa giriştim parmaklarımda hal kalmadı![]()
Allahımyaaa uyuz mutfağa komple giriştim buzdolabı ,fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga, mutfak dolapları, sebzelik, camlar ,balkon yerler halı ,perde ütüle...... Oldumuuuuu illa yazdırcan skandalmışşOvaliyorsun ovaliyorsun çıkmıyor mu![]()
Ben aynı yapsam bir günde sadece parmaklarım açıyor demezdimAllahımyaaa uyuz mutfağa komple giriştim buzdolabı ,fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga, mutfak dolapları, sebzelik, camlar ,balkon yerler halı ,perde ütüle...... Oldumuuuuu illa yazdırcan skandalmışş![]()
Ekledin mi
İspikçi mi diyorsun sen bana
Düşün başka yerlerimi saymıyom bileeeBen aynı yapsam bir günde sadece parmaklarım açıyor demezdimkolay gelsin
![]()
Cook fark yok ama gecersin simdi
Yine geçiyorsunCook fark yok ama gecersin simdi![]()
Nevoşu geçinde görelim
Yok o mümkün değilNevoşu geçinde görelim![]()
Minik için değil,sen ölümden bahsedince deme öyle dedim