-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.561 minik meleklerim .!.: -VUSLAT- abla Genişletmek için tıkla... Buyrun benim
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 7.727 Emoji Skoru 27.992 Puanlar 468 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.562 -VUSLAT- .!.: Aleykum selam canım:) Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağolasın gül yüzlüm minik meleklerim .!.: Bakalım siz neler yaptınız beklerken Cevizli baklava geldi merak kalmadı sanırım kimsede Genişletmek için tıkla... Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Zipzip- .!.: Eminim cook güzel olmustur ellerine sağlık ❤ Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki canım inşaAllah :) -VUSLAT- .!.: Genişletmek için tıkla... Geldinmiii okuldan :)
-VUSLAT- .!.: Aleykum selam canım:) Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağolasın gül yüzlüm minik meleklerim .!.: Bakalım siz neler yaptınız beklerken Cevizli baklava geldi merak kalmadı sanırım kimsede Genişletmek için tıkla... Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Zipzip- .!.: Eminim cook güzel olmustur ellerine sağlık ❤ Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki canım inşaAllah :) -VUSLAT- .!.: Genişletmek için tıkla... Geldinmiii okuldan :)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.563 -VUSLAT- .!.: Buyrun benim Genişletmek için tıkla... Yaz gitsin KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. yokkene
-VUSLAT- .!.: Buyrun benim Genişletmek için tıkla... Yaz gitsin KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. yokkene
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.564 minik meleklerim .!.: Tek tek Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Yazmak caiz mış Genişletmek için tıkla... Bak ya Kim dedi
minik meleklerim .!.: Tek tek Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Yazmak caiz mış Genişletmek için tıkla... Bak ya Kim dedi
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.565 Bevvab .!.: Sağolasın gül yüzlüm Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Bilemedim ki canım inşaAllah :) Geldinmiii okuldan :) Genişletmek için tıkla... Şerbete batırıp cikardiysan lokma zannimca yada tulumba gibi bişey
Bevvab .!.: Sağolasın gül yüzlüm Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Bilemedim ki canım inşaAllah :) Geldinmiii okuldan :) Genişletmek için tıkla... Şerbete batırıp cikardiysan lokma zannimca yada tulumba gibi bişey
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.566 -VUSLAT- .!.: Bak ya Kim dedi Genişletmek için tıkla... Dünden beri bişey olmadı baksana
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.567 Bevvab .!.: Sağolasın gül yüzlüm Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Bilemedim ki canım inşaAllah :) Geldinmiii okuldan :) Genişletmek için tıkla... Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) minik meleklerim .!.: Yaz gitsin KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. yokkene Genişletmek için tıkla... Emin misin sonra güme gitmeyelim
Bevvab .!.: Sağolasın gül yüzlüm Bizde işte şerbete batırdık bişeyler Bilemedim ki canım inşaAllah :) Geldinmiii okuldan :) Genişletmek için tıkla... Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) minik meleklerim .!.: Yaz gitsin KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. yokkene Genişletmek için tıkla... Emin misin sonra güme gitmeyelim
Zipzip- Nirvana Pro Üye Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 103.196 Emoji Skoru 437.818 Puanlar 898 Yaş 35 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.568 minik meleklerim .!.: Dünden beri bişey olmadı baksana Genişletmek için tıkla... Yaa olursa tatlını yapmadan gidersen
minik meleklerim .!.: Dünden beri bişey olmadı baksana Genişletmek için tıkla... Yaa olursa tatlını yapmadan gidersen
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.569 minik meleklerim .!.: Dünden beri bişey olmadı baksana Genişletmek için tıkla... Ya olursa
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.570 Zipzip- .!.: Yaa olursa tatlını yapmadan gidersen Genişletmek için tıkla... Benim de başımı yakar sonra
Zipzip- .!.: Yaa olursa tatlını yapmadan gidersen Genişletmek için tıkla... Benim de başımı yakar sonra
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 7.727 Emoji Skoru 27.992 Puanlar 468 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.571 minik meleklerim .!.: Şerbete batırıp cikardiysan lokma zannimca yada tulumba gibi bişey Genişletmek için tıkla... Tullumba yapıldı lokma Lunyadaumış dün ima etti
minik meleklerim .!.: Şerbete batırıp cikardiysan lokma zannimca yada tulumba gibi bişey Genişletmek için tıkla... Tullumba yapıldı lokma Lunyadaumış dün ima etti
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.572 -VUSLAT- .!.: Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) Emin misin sonra güme gitmeyelim Genişletmek için tıkla... Sen yuklede öyle yaz benim fırından hayır yok nede olsa
-VUSLAT- .!.: Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) Emin misin sonra güme gitmeyelim Genişletmek için tıkla... Sen yuklede öyle yaz benim fırından hayır yok nede olsa
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 7.727 Emoji Skoru 27.992 Puanlar 468 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.573 -VUSLAT- .!.: Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) Emin misin sonra güme gitmeyelim Genişletmek için tıkla... Tamam napıyon şimdi
-VUSLAT- .!.: Canım Büyük kızın çıkmasını bekliyorum okuldan, onu alıp gidicem:) Emin misin sonra güme gitmeyelim Genişletmek için tıkla... Tamam napıyon şimdi
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.574 Bevvab .!.: Tullumba yapıldı lokma Lunyadaumış dün ima etti Genişletmek için tıkla... Tulumba yapıldı biliyorum da hani bazı tatlılar soğuk şerbete atılıyor ya isim değişiyor onu demek istedim :))
Bevvab .!.: Tullumba yapıldı lokma Lunyadaumış dün ima etti Genişletmek için tıkla... Tulumba yapıldı biliyorum da hani bazı tatlılar soğuk şerbete atılıyor ya isim değişiyor onu demek istedim :))
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 7.974 Emoji Skoru 26.219 Puanlar 548 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.575 slm hanimlar nasilsiniz tontriko neden ban yemiski
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.576 -VUSLAT- .!.: Benim de başımı yakar sonra Genişletmek için tıkla...
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.577 balbocuuu .!.: slm hanimlar nasilsiniz tontriko neden ban yemiski Genişletmek için tıkla... O bdv de hep orası mayın tarlası bacım
balbocuuu .!.: slm hanimlar nasilsiniz tontriko neden ban yemiski Genişletmek için tıkla... O bdv de hep orası mayın tarlası bacım
balbocuuu Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2016 Mesajlar 7.974 Emoji Skoru 26.219 Puanlar 548 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.578 minik meleklerim .!.: O bdv de hep orası mayın tarlası bacım Genişletmek için tıkla... tuzak tuzak uzak durmak lazim
minik meleklerim .!.: O bdv de hep orası mayın tarlası bacım Genişletmek için tıkla... tuzak tuzak uzak durmak lazim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2011 Mesajlar 19.185 Emoji Skoru 32.033 Puanlar 798 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.579 minik meleklerim .!.: Sen yuklede öyle yaz benim fırından hayır yok nede olsa Genişletmek için tıkla... Gelmedi mi fırın:) Bevvab .!.: Tamam napıyon şimdi Genişletmek için tıkla... Çay içiyorum Kızım da ödevini yapıyor:) balbocuuu .!.: slm hanimlar nasilsiniz tontriko neden ban yemiski Genişletmek için tıkla... Aleykum selam❤
minik meleklerim .!.: Sen yuklede öyle yaz benim fırından hayır yok nede olsa Genişletmek için tıkla... Gelmedi mi fırın:) Bevvab .!.: Tamam napıyon şimdi Genişletmek için tıkla... Çay içiyorum Kızım da ödevini yapıyor:) balbocuuu .!.: slm hanimlar nasilsiniz tontriko neden ban yemiski Genişletmek için tıkla... Aleykum selam❤
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 56.986 Emoji Skoru 300.525 Puanlar 698 21 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.580 balbocuuu .!.: tuzak tuzak uzak durmak lazim Genişletmek için tıkla... Aynen :))