- Emoji Skoru
- 32.033
- Puanlar
- 798
Değil Yok yarına, sunuma kadar akşam olur:) Gündüz aydınlık aydınlık çekicemPişirme işi kaldıysa lokma değildir
Sunum bugün mü yarın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil Yok yarına, sunuma kadar akşam olur:) Gündüz aydınlık aydınlık çekicemPişirme işi kaldıysa lokma değildir
Sunum bugün mü yarın mı
Kargoya veremedim hafta sonuZipzip sen bana tatlı yolluyordun hani
Hee tamam ozaman,fotolarda sıkıntı var kimi yan kimi dik oldu onları halletcektimDüzenleniyor canım sayfa senin oldugun için Düzenleme yapabiliyorsun
Tamam o zaman bugün beklemeyelimDeğil Yok yarına, sunuma kadar akşam olur:) Gündüz aydınlık aydınlık çekicem
Bitirdin tabi hepsiniKargoya veremedim hafta sonu
YaniTamam o zaman bugün beklemeyelim
Düzeltirsin canım ama konunun acılması için Nevresteninde burda olması lazımHee tamam ozaman,fotolarda sıkıntı var kimi yan kimi dik oldu onları halletcektim
Yok yaa kaldı iki üç dilimBitirdin tabi hepsini
Görüştük zatende onla birlikte konumda kaybolduDüzeltirsin canım ama konunun acılması için Nevresteninde burda olması lazım
Tamam kalanı da bana yollaYok yaa kaldı iki üç dilim
Iki dilim yedim ben sadece
Onuda yemezdim ama anneme canım istedi dedim
Konun acılır o zaman birazdan :))Görüştük zatende onla birlikte konumda kayboldu
Kötü olmustur artık bir hafta olduTamam kalanı da bana yolla
Tamam o zaman şekerini az koy benimkininKonun acılır o zaman birazdan :))
Kötü olmustur artık bir hafta oldu
Ben sana yenisini yaparım :)
Tamam ablacım serbeti coktu zaten bu yaptıgımınTamam o zaman şekerini az koy benimkinin
Üzerine fıstık koymayı unutmaTamam ablacım serbeti coktu zaten bu yaptıgımın
Sade mi kakaolu mu canım:)güzel kek tarifi nerden bulabilirim :)))
Fıstıklı yapıcam tabiki sen öyle begenmistin :))Üzerine fıstık koymayı unutma
EvetFıstıklı yapıcam tabiki sen öyle begenmistin :))
Damla cikolatalar kaldıda onlar bosa gitmesin diye kardesimle yapalım dedik erkek kardesim benden daha meraklı kek yapmaya daSade mi kakaolu mu canım:)
2 su b. unDamla cikolatalar kaldıda onlar bosa gitmesin diye kardesimle yapalım dedik erkek kardesim benden daha meraklı kek yapmaya da
Aksama yapmayı düşünüyorum da tarif baakayım dedim sadede olur :))