• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kac kilosun canım,
Ben ekmege bayılıyorum özellikle sıcak ben kücükken zayıftım 1.5 ekmek yerdim her oturusta fırın yakındı sıcak sıcak yerdik :KK70:
Gerçekten mi :KK43: zipzipim ben de öyle biliyor musun😥 yeni bir yeri keşfe çıktığımda ilk tatmak istediğim şey oranın yöresel ekmeği ve peyniri olur. Diyetten beri ilişkimiz sona erdi. Severek ayrıldık katlanmaktan başka çare yok.

Gerçekten mi :KK43: zipzipim ben de öyle biliyor musun😥 yeni bir yeri keşfe çıktığımda ilk tatmak istediğim şey oranın yöresel ekmeği ve peyniri olur. Diyetten beri ilişkimiz sona erdi. Severek ayrıldık katlanmaktan başka çare yok.
Nasılsın abla❤

Ben yemek yemeği sevmem abla ben ekmek hastasıydım kiloları hep öyle aldım zaten ama artık arada yiyorum ekmeği oda kahvaltıda diğer öğünlerde yememege calısıyorum,
Fırın ile evimiz arasında 3 bina vardı sıcacık alır gelirdim tabi eve gelene kadar bile ekmek yerdim :D
Ama işin ilginc yanı o zamanlar zayıftım ergenliğe girince almaya basladım ekmekler fazla geldi :D

Back