- 8 Nisan 2017
- 56.993
- 300.685
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam siliyorum :)
[/QUl
Tokum bacimm yemegi gec yemeee
Mercimek köftesi mi yagı azsa sıkıntı olmaz canım :))Kaptan 3 tane yedim çok değil :)) marul eritir onu![]()
Sunumu yapmıs ama begenmemis yarın yeniden yapabilirmis :))
Yok ben çok yağlı sevmem yağ ile yapılan yemekleri severim de gözle gözükmez :)) bunu 1.5 bardak mercimek ten yaptım iki yemek kaşığı zeytinyağ var :))Mercimek köftesi mi yagı azsa sıkıntı olmaz canım :))
Tamam canım afiyet olsun mercimek yiyebilirsin zaten cook olmadıgı sürece sıkıntı değil :))Yok ben çok yağlı sevmem yağ ile yapılan yemekleri severim de gözle gözükmez :)) bunu 1.5 bardak mercimek ten yaptım iki yemek kaşığı zeytinyağ var :))
Tavuk çorbası yapayım dedim oğlum mercimek çorbası istedi sonra daTamam canım afiyet olsun mercimek yiyebilirsin zaten cook olmadıgı sürece sıkıntı değil :))
Yedikce alısıyorsun canım ben kac kişiye ekmek bıraktırdım biliyor musunDemekki açlıktan basim ağrıyor Muş yiyince kendime geldim zıpzıp bugün normale göre az yedim ama bizin takım bayağı asgari yiyor yine çok der![]()
Bende bıraktık zamanında akşam öğlen lahana yiyordumYedikce alısıyorsun canım ben kac kişiye ekmek bıraktırdım biliyor musun![]()
Tanesi 40 kaloriymis canım gayet iyiTavuk çorbası yapayım dedim oğlum mercimek çorbası istedi sonra dadedi anne mercimek köftesi yapsan da üstüne limon siksqk öyle bir nalatiyor ki o an önünde olsaydı komple yerdim
![]()
Yine bırakırsın canım hatta bırakanlar cokm memnun canımBende bıraktık zamanında akşam öğlen lahana yiyordum![]()
Götür
Daha yiyeyim mıTanesi 40 kaloriymis canım gayet iyi
Simdi gayet iyi gidiyorsun canım,O diyeti takımda anlatsam herkes cikcik der ama öyle 10 kilo verdim
Ara öğünlerde yulaf bisküvi vardı ..kahvaltıda hiç ekmek yoktu
Bol a salata ye demsiti diyeti veren
Akşam da ekmek yok ama bir öğünde iki kaşık makarna serbest ,pirinç yasak
Meyvelerden muz yeneceksr yarım yenecek portakal elma serbest
Spor öncesi içecek vardı takımda da bahsettim bayağı alışmıştim.. yılbaşından bir bozdum sarma ile gidiş o gidiş![]()
Ben direk google yazıyorım orda ilk diyetkolik cıkıyor ondan bakıyorum canımZipzip- su pisirdigimiz şeylerin kalorisine nasıl bakıyorsun bir uygulama var girdiğim orda pek muhabbet dinmiyor orda herkes yaptığı kurabiye nin vs adette kaç kalori olduğunu yazıyor da :// ben bilmiyorum hesaplamayı