• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
15530985725977348349900281728201.jpg
digeri bu Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. :D tartı affetsin

Mercimek köftesi mi yagı azsa sıkıntı olmaz canım :))
Yok ben çok yağlı sevmem yağ ile yapılan yemekleri severim de gözle gözükmez :)) bunu 1.5 bardak mercimek ten yaptım iki yemek kaşığı zeytinyağ var :))

Yok ben çok yağlı sevmem yağ ile yapılan yemekleri severim de gözle gözükmez :)) bunu 1.5 bardak mercimek ten yaptım iki yemek kaşığı zeytinyağ var :))
Tamam canım afiyet olsun mercimek yiyebilirsin zaten cook olmadıgı sürece sıkıntı değil :))

Tamam canım afiyet olsun mercimek yiyebilirsin zaten cook olmadıgı sürece sıkıntı değil :))
Tavuk çorbası yapayım dedim oğlum mercimek çorbası istedi sonra da🤤😒 dedi anne mercimek köftesi yapsan da üstüne limon siksqk öyle bir nalatiyor ki o an önünde olsaydı komple yerdim :D

O diyeti takımda anlatsam herkes cikcik der ama öyle 10 kilo verdim

Ara öğünlerde yulaf bisküvi vardı ..kahvaltıda hiç ekmek yoktu

Bol a salata ye demsiti diyeti veren

Akşam da ekmek yok ama bir öğünde iki kaşık makarna serbest ,pirinç yasak

Meyvelerden muz yeneceksr yarım yenecek portakal elma serbest

Spor öncesi içecek vardı takımda da bahsettim bayağı alışmıştim.. yılbaşından bir bozdum sarma ile gidiş o gidiş :(

Zipzip- Zipzip- su pisirdigimiz şeylerin kalorisine nasıl bakıyorsun bir uygulama var girdiğim orda pek muhabbet dinmiyor orda herkes yaptığı kurabiye nin vs adette kaç kalori olduğunu yazıyor da :// ben bilmiyorum hesaplamayı

O diyeti takımda anlatsam herkes cikcik der ama öyle 10 kilo verdim

Ara öğünlerde yulaf bisküvi vardı ..kahvaltıda hiç ekmek yoktu

Bol a salata ye demsiti diyeti veren

Akşam da ekmek yok ama bir öğünde iki kaşık makarna serbest ,pirinç yasak

Meyvelerden muz yeneceksr yarım yenecek portakal elma serbest

Spor öncesi içecek vardı takımda da bahsettim bayağı alışmıştim.. yılbaşından bir bozdum sarma ile gidiş o gidiş :(
Simdi gayet iyi gidiyorsun canım,
Menülerin yavas yavas düzeliyor dahada iyi olacak inşallah canım,

Zipzip- Zipzip- su pisirdigimiz şeylerin kalorisine nasıl bakıyorsun bir uygulama var girdiğim orda pek muhabbet dinmiyor orda herkes yaptığı kurabiye nin vs adette kaç kalori olduğunu yazıyor da :// ben bilmiyorum hesaplamayı
Ben direk google yazıyorım orda ilk diyetkolik cıkıyor ondan bakıyorum canım
Gram olarak adet olarakda var canım

Back