En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Kargo takibi var mı canım
Bugün aksam Kargoya verseler cuma gelir canım
2 saat içinde kargoda diyordu zaten :)) ona göre seçtim ürünü :D yarın saat yetkili servis vs sordum

Buradaki dükkanları gezdik 460 lira istediğimiz eşim nete bakalım dedi eve geldik 350 lira inşallah sağlam gelir (:

2 saat içinde kargoda diyordu zaten :)) ona göre seçtim ürünü :KK70: yarın saat yetkili servis vs sordum

Buradaki dükkanları gezdik 460 lira istediğimiz eşim nete bakalım dedi eve geldik 350 lira inşallah sağlam gelir :-)

Fırınmı aldın melekim.

2 saat içinde kargoda diyordu zaten :)) ona göre seçtim ürünü :D yarın saat yetkili servis vs sordum

Buradaki dükkanları gezdik 460 lira istediğimiz eşim nete bakalım dedi eve geldik 350 lira inşallah sağlam gelir (:
Dükkanlara göre uygun bulmussun canım inşallah sağlam gelir güle güle kullanırsın canım

Aslında öğlen okuldan gelince uyutsan 1-2 saat aksamda 10 gibi uyur
Normalde öyleydi eşim çok müdahale ediyor çocuk misiklasa hemen alıp gidiyor ağlamasın diye kendi kendine uyur kalır o bir şekilde diyor gündüz vardiya su daha düzenli oluyor uyku biizj icinv

Normalde öyleydi eşim çok müdahale ediyor çocuk misiklasa hemen alıp gidiyor ağlamasın diye kendi kendine uyur kalır o bir şekilde diyor gündüz vardiya su daha düzenli oluyor uyku biizj icinv
Vardiya usulüde cook zor yaa benim babamda yıllar önce öyle calısırdı o uyurken ses yapamazdık Ablamla :D

Back