- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Anladım ama yaparsın bence ablacım ❤Telden hiç denemedim resim işini
Üşütmüş herhalde,d1 tane dişi çıktı zaten.
Gecmis olsun tekrardan dikkat etsin havalardan olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ama yaparsın bence ablacım ❤Telden hiç denemedim resim işini
Üşütmüş herhalde,d1 tane dişi çıktı zaten.
Anladım ama yaparsın bence ablacım ❤
Gecmis olsun tekrardan dikkat etsin havalardan olabilir
Bende cuma günü ekledim o gün dükkandaydım tam 2 saatte yaptımYok yapmam o kadar sabırlı değilimdir
Sağol canısı minik ya daha kapmış şifayı kuzucum.
Bende cuma günü ekledim o gün dükkandaydım tam 2 saatte yaptım![]()
Yook be abla cook kolay benim ters güne denk geldi ondan uzun sürdü yoksa en fazla 15 dakikalık işi var :)Ben yapsam 24 saat sürer![]()
Yook be abla cook kolay benim ters güne denk geldi ondan uzun sürdü yoksa en fazla 15 dakikalık işi var :)
Aynen kopyalayıp yapıstırdım sonra aralara dosya ekle deyip albümden ekledim bu kadar :)))Kopyalayıp yapıştırma gibimi oluyor:))
Aynen kopyalayıp yapıstırdım sonra aralara dosya ekle deyip albümden ekledim bu kadar :)))
Pcden tabiki daha rahat olur elimdeki imkan bu olunca telde kolay geliyorYok yaa ben almayım bunu pc'den yapmak daha rahat aslında.
Pcden tabiki daha rahat olur elimdeki imkan bu olunca telde kolay geliyor![]()
Yapa yapa alısıyor insan abla ben buraya ilk eylülde yazdım takımlara o zaman mesaj nasıl yazılır beceremiyordumSen daha ustasın çünkü teknik olarak ben ancak uzaktan öğretim gibi kalıyorum![]()
Yapa yapa alısıyor insan abla ben buraya ilk eylülde yazdım takımlara o zaman mesaj nasıl yazılır beceremiyordum![]()
Öyle tabide birde mecbur olunca öğreniyor insan :))Mutlaka öylede gençler daha meraklı teknoloji işlerine.
Sorma ya ilk zamanlar bende çok acemiydim zamanla alıştım.![]()
Öyle tabide birde mecbur olunca öğreniyor insan :))
Alıntı bile nasıl yapılıyor 2-3 hafta sonra anlamıstım
Renkli yazmayıda 3-4 ay sonra öğrendim![]()
Aynen abla zamanla herseyi öğreniyoruz,Zamanla öğreniyoruz burayıda mesela,ba hala ekran görüntüsünü çözemedim o kadar anlatıldı yapamadım.
Daha öncede yapmıştım bunu,kaydet kısmını bulamadım mesela.
Bende direl paint sayfasından kopyala yapıştır yapıyorum.
Aynen abla zamanla herseyi öğreniyoruz,
Bende Pcden hiç anlamıyorum evde var ama acmıyorum hiç kardesim oynar sadece
Alıskanlık abla işte ama telde kötü tarafı mesajlar kayıyor bazen yazılanı cook sonra görüyorum yada görmüyorumYazma işi pc'den daha rahat telde bende yazamıyorum zor geliyor banada.
Tarif almadın mı :))Bende tatlı yapmalıyım yaa..
Alıskanlık abla işte ama telde kötü tarafı mesajlar kayıyor bazen yazılanı cook sonra görüyorum yada görmüyorum
Bende tatlı yapmalıyım yaa..