En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben geldim ama daha işlerim bitmedi şu sabah sabah balık işi tüm herşeyi alt üst etti :(

Başka işler ugrasmam gereken zaman mutfakla ugrastim :(
Hosgeldin canım bende biri gelsede konussam diye bekliyorum :)))

Baklavanin suphelilerinden yasmin ortadan kalktigina gore en buyuk supheli deynep kaldi :KK53: eklese de merakimiz son bulsa :KK53:
Bu aksam esimin ailesinin yanina koye gidiyoruz en az 2 gun yokum o siralar eklemesin kimse tarif🤣🤣🤣
Tamam söz :))

Sabah sabah balıkda zor olmustur :KK43:
Hadi işlerini bitir öyle gel canım
Biraz ara verdim kız hiysuzlandi hatta ben çamaşır suyu ile temizlik yaparken bir paket mayayi dönmüş sağa sola :olamaz: böyle şeyler yaptılar mı hemen geçiyorum odaya oturuyorum ben orda durdukça başka başka şeyler dağıtıyor

Balık pişerken de abilerin kıyafetlerini indirmiş aşağı ://

Biraz ara verdim kız hiysuzlandi hatta ben çamaşır suyu ile temizlik yaparken bir paket mayayi dönmüş sağa sola :olamaz: böyle şeyler yaptılar mı hemen geçiyorum odaya oturuyorum ben orda durdukça başka başka şeyler dağıtıyor

Balık pişerken de abilerin kıyafetlerini indirmiş aşağı ://
Kızın senden ilgi beklemis canım o yüzden biraz yaramazlık yapmıs balıkla ugrasınca ona ilgi gösterememissindir

Kızın senden ilgi beklemis canım o yüzden biraz yaramazlık yapmıs balıkla ugrasınca ona ilgi gösterememissindir
Evet onla ilgileniyorum şuan :))

Ne güzel :))
Telefonla oynamana birsey demiyor galiba :)
Yok demiyor ben odada olunca ona yetiyor :)) kendi kendine oynuyor odadan çıktığım an başlıyor yaramazlık (:

Back